Ouwehands Dierenpark drukte

Dierenparken zijn niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen. En hoe uitgebreider een dierenpark is; hoe leuker. Want op die manier leren kinderen veel verschillende soorten dieren kennen en dit maakt het Ouwehands Dierenpark uniek. Het is een van de grootste dierenparken van Nederland met een grote variatie aan verschillende dieren. Het Ouwehands Dierenpark staat vooral bekend om hun aankoop van de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen. Er is een mogelijkheid om deze te bekijken via een live pandacam. Maar naast deze reuzenpanda’s zijn er nog veel meer dieren om van te genieten. Alle dieren waar je maar aan kunt denken zijn er welhaast aanwezig. Ook hele zeldzame soorten dieren. Denk daarbij aan de Afrikaanse leeuw, de Bongo of de Geelvleugel Ara. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze zijn aanwezig in het Ouwehands Dierenpark.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Ouwehands Dierenpark te gaan >>

Wanneer is het druk in het park?

Ouwehands Dierenpark drukte

Bron: https://www.ouwehand.nl/

Niet alleen met de familie is het leuk om naar Ouwehands dierenpark te gaan, het is ook ideaal om er een kinderfeestje te houden. Een kinderfeestje thuis is altijd maar saai, dus heb je bij Ouwehands Dierenpark verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. Niet alleen kun je dan gewoon de dieren bezichtigen, maar het personeel van Ouwehands Dierenpark verzint ook allemaal leuke spelletjes. Zo kun je er speurtochten doen en krijgen de kinderen zelfs eten en drinken mee. Daarnaast krijgt de jarige een cadeau en wordt er friet voor alle kinderen geregeld.

Het park kent ook veel avonturiers die rondlopen in het park. Deze zijn zeer vrolijk en weten alles over de dieren die aanwezig zijn in het park. Deze kunnen je ook rondleiden in het park, zodat je nog meer kennis van de dieren opdoet wanneer je er alleen heen gaat. Let wel op: soms kan het heel druk zijn in het Ouwehands dierenpark. In dat geval kun je het best informeren wanneer het rustiger is, zodat je optimaal kunt genieten van alle voorzieningen die het park aanbiedt.

Meer lezen over het park?

Vragen/opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Ouwehands Dierenpark drukte
4.6 met 25 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *