Oud Valkeveen

Oud Valkeveen

Houdt je kind van van buitenspelen, dan mag je Oud Valkeveen niet missen! Er is hier van alles te vinden om plezier te maken.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Oud Valkeveen te gaan >>

Speeltuinen in Oud Valkeveen

Als je kind van speeltuinen houdt, dan ben je hier op het juiste adres. Laat je kind helemaal gaan in de speeltuinen met waterelementen. Zo hou je je hoofd koel in de zomer. Ga samen van hele grote glijbanen af met een kleedje! Of laat je springkunsten zien op de trampolines. Je kunt ook als een malle rondspringen op het grote luchtkasteel bij het strand, wie springt het hoogst?

Tjoek, tjoek

Daar komt de trein! Houdt je kind van treinen? Reis dan mee in onze trein die door

Oud Valkeveen

Bron: http://www.oudvalkeveen.nl

het park rijdt. Zo vind je misschien ook nog speelgedeeltes waar je kind nog niet heeft gespeeld. Je komt ook makkelijk aan de andere kant van het park, daar is een opstappunt.

Voor de kick

Is je kind je avontuurlijk en wilt hij of zij alleen maar stoere dingen doen en moet alles sneller? Ga eens in een van onze achtbanen. Of knal je tegenstanders weg in de botsauto’s. Er is zelfs een prachtige grote vijver waar je met een bootje in geschoten kan worden vanaf een heuvel. Je kunt ook op de heuvels klauteren als je een echte klimmer bent. Voor de echte durfals is er ook een grote draaimolen die snel draait en ook een attractie die hoog de lucht in gaat.

Goud zoeken

Heb je last van goudkoorts? Ga dan ook eens kijken bij de goudmijn. Hier vind je allerlei spulletjes om schatten te zoeken die verstopt zitten in de grond. Zeef de grond in de waterbakken en misschien vind jij wel allerlei mooie spulletjes als echte goudzoeker. De gevonden schatten mogen mee naar huis.

Hongerig?

Natuurlijk krijg je honger van al de speelavonturen in ons park. Er is een snackbar waar je erg lekkere snacks en patat kunt vinden. En voor tussendoor kan je lekker ijs kopen als verfrissing. Er is ook een restaurant waar lekkere broodjes gehaald kunnen worden als dat de voorkeur heeft. Met natuurlijk lekkere frisdrank en andere dorstlessers. Daar kan je kind ook even lekker spelen in de binnenspeelplaats.

Lekker zwemmen!

Op het strand kan je ook lekker zwemmen in de zomer. Met genoeg ruimte op het zandgedeelte kan je lekker van de zon genieten terwijl de kinderen kunnen zwemmen in het water.

Oud Valkeveen
4.8 met 52 stemmen

1 Bericht

PretparkenNederland.nl

33 minuten ago

Ben jij wel eens naar Oud Valkeveen geweest? Wij zijn erg benieuwd naar je mening.

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.