Openingstijden Bobbejaanland

Openingstijden Bobbejaanland

Voor mensen die echt plezier willen hebben zijn attractieparken echt een uitkomst. Vergeleken met vroeger zijn er meer attractieparken dan ooit en hebben mensen veel meer vrije tijd. Lang geleden waren mensen blij als ze 1 vrije dag hadden per week. Op die vrije dag waren ze dan zo moe dat ze amper energie hadden om iets te doen. Vaak gingen ze slechts één keer peer jaar naar een kermis die dan ook nog niet zo leuk was. Tegenwoordig is het echter heel anders. We zijn veel rijker en hebben meer vrije tijd, waardoor we ook leukere dingen kunnen doen. Een van die dingen is bijvoorbeeld op vakantie gaan naar België en het attractiepark Bobbejaanland bezoeken. Niet alleen is dit een zeer mooi park vol met intense tot rustige attracties, maar het is ook nog eens gesetteld op een locatie met een prachtige omgeving. Een omgeving waarvan zeker ouderen kunnen genieten heerlijke wandelingen. Lees hieronder meer over de openingstijden van het pretpark.

Bekijk hier de tickets met korting >>

Openingstijden Bobbejaanland

Bron: https://www.bobbejaanland.be/plan-je-bezoek/kalender

Bobbejaanland heeft attracties voor jong en oud, maar daarnaast ook nog andere vormen van entertainment. Zo zijn er veel shows door de jaren heen. Shows waarvan de mensen kunnen genieten als ze alle attracties even beu zijn. Naast deze shows heb je ook verschillende shops in Bobbejaanland. Hier kun je allerlei leuke gadgets en kleding kopen die bij het thema van het park passen. Denk daarbij aan een leuke cowboyhoed, of een cowboypistool. Dat soort dingen kun je er allemaal kopen.

Wat zijn de openingstijden?

Als je het zeer leuk lijkt is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Dan kun je vaker naar het attractiepark toe tegen een scherper tarief dan een regulier kaartje. Een scherper tarief dan een regulier kaartje is ook mogelijk wanneer je met een grote groep heen gaat. Bedrijfsuitjes zijn bijvoorbeeld heel populair bij Bobbejaanland omdat het de teamspirit bevordert. De openingstijden van Bobbejaanland kunnen variëren, maar doorgaans is het open van tot 10 tot 6 uur. Lang genoeg om te genieten van al die schitterende attracties.

Bekijk de actuele openingstijden op: https://www.bobbejaanland.be/plan-je-bezoek/kalender.

Openingstijden Bobbejaanland
4.1 met 11 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.