Ooststappen Droomgaard

In Kaatsheuvel ligt vakantiepark Droomgaard. Het vakantiepark ligt niet ver van het bekende pretpark de Efteling. Vakantiepark Droomgaard is de perfecte low budget bestemming voor jong en oud. Iedereen zal zich prima vermaken op dit leuke vakantiepark! Kom in dit artikel meer te weten over dit leuke park. Wij wensen je ontzettend veel plezier!

Faciliteiten op het vakantiepark Ooststappen Droomgaard.

Op het park zijn vele faciliteiten te vinden. Ook worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd in de vakantieperiodes. In de zomer kan je heerlijk genieten van het buitenzwembad. Als het slecht weer is of in de winter kan er gezwommen worden in het subtropisch

Ooststappen Droomgaard
Bron: https://www.vakantieparkdroomgaard.nl/

zwemparadijs. Ook aan de kleintjes is gedacht voor hen is er een speciaal kinderbad. Op het park zijn ook diverse speeltoestellen te vinden waar de kinderen lekker kunnen spelen. En voor het gezinsplezier is er natuurlijk een midgetgolfbaan. Heb je zin in een partijtje tennis dan kan dat natuurlijk op de tennisbaan. Of lekker voetballen op het sportveld.

Voor een diner ga je naar Restaurant De Carrousel en voor een snelle en lekkere snack kan je terecht bij de snackbar. Voor een gezellige avond en een drankje kan je naar café en feestzaal Avondrood. Hier worden regelmatig leuke shows opgevoerd. Er is ook een supermarkt aanwezig op het park voor je dagelijkse boodschappen.

Accommodaties

Het is mogelijk 4- of 6- persoons chalets te huren. Enkele chalets hebben ook een houten voorterras, deze kunnen met voorkeur bijgeboekt worden.

Omgeving

Wil je de omgeving ontdekken dan is het mogelijk op het park een fiets te huren. In de buurt van het park vind je natuurreservaat de Loonse en Drunense Duinen, hier heb je mooie heide- en zandvlaktes waar het fijn wandelen of fietsen is. Kaatsheuvel staat natuurlijk bekend om pretpark de Efteling. En mooi pretpark waar iedereen zich zal vermaken in bijvoorbeeld het sprookjesbos en in de verschillende geweldige attracties. Als je het leuk vindt musea te bezoeken dan zijn de steden Den Bosch en Eindhoven de moeite waard.

Kortom de ideale gezinsvakantie voor weinig geld!

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares