Noord-Holland

Pretparken Noord-Holland

In Noord-Holland vlieg je mee met een heks. En die vliegt niet in Amsterdam met zijn vele spannende uitjes voor een dagje weg. Waar dan wel en wat heeft Noord-Holland nog meer voor geheimzinnige attracties te bieden? Lees hieronder meer over de pretparken in Noord-Holland.

EftelingBekijk de OVERNACHTINGEN van de Efteling >>
Attractiepark SlagharenBekijk de ATTRACTIES van Slagharen >>
Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>
DisneylandBekijk de ATTRACTIES van Disneyland >>
PhantasialandBekijk de ATTRACTIES van Phantasialand >>
WalibiBekijk de ATTRACTIES van Walibi >>
DuinrellBekijk de ATTRACTIES van Duinrell >>
PlopsaBekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>
HellendoornBekijk de ATTRACTIES van Hellendoorn >>

Pretparken Noord-Holland.

Pretparken Noord-Holland

Bron: http://sprookjeswonderland.nl/home/

Bijvoorbeeld het Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Een pretpark met werkelijk schitterend uitgebeelde sprookjes, zoals Gulliver, waar sommige andere sprookjesparken een puntje aan kunnen zuigen. Niet voor niets krijgt dit park een bovengemiddelde waardering van de bezoekers. Niet alleen zijn de sprookjes met ontzettend veel zorg uitgebeeld, ze worden vaak bijgestaan door acteurs waardoor het een interactieve gebeurtenis wordt. De hele entourage ademt ‘sprookje’ uit en met een stoer kasteel met een binnenplein met een wensput, waan je je in de middeleeuwen. De nieuwste attractie is de ‘Hekspeditie‘ waar een groot scherm je het gevoel geeft mee te vliegen met de heks Hupsakee.

Zeeaquarium in Bergen aan zee.

Zeeaquarium in Bergen aan Zee

Bron: https://www.zeeaquarium.nl/

Zoek je andere spanning ga dan eens naar het Zeeaquarium in Bergen aan Zee. Thematisch gerangschikt kun je daar tropische vissen zoals griezelige piranha’s in de jungle zien, elegante zeepaardjes van de oceaan en zeehonden van de Noordzee. Natuurlijk zijn er ook spannende haaien en mag je roggen aaien! Nemo zal je er ook rond zien zwemmen en ook kun je fascinerende reptielen zien. Een ideaal uitje voor alle seizoenen.

Attractiepark de Goudvis in St. Maartenszee.

Ook een vis is de Gouvis, of beter gezegd Attractiepark de Goudvis in St. Maartenszee. Behalve binnen spelen is er een grote buitenspeeltuin van 3,5 hectare met een meertje. Vermaak je kostelijk met waterfietsen, klimmen in de Survival Trail, of spring op Europa’s grootste trampoline. Er zijn kabelbanen om aan te roetsjen, de G-Forze doet je maag lekker draaien of klim op het Piratenschip! Ook voor schoolreisjes is hier genoeg speelplezier voor de hele dag te vinden.

Bekijk hier alle pretparken in Nederland op de kaart.

Reactie achterlaten, een vraag, opmerking of een review? Dat kan hieronder.

Noord-Holland
4.9 met 64 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.