Pretparken Noord-Brabant

Maar liefst 4,76 miljoen bezoekers per jaar! Het gaat hier natuurlijk om het Attractiepark de Efteling gelegen bij Kaatsheuvel in Noord-Brabant. Echter er zijn nog veel meer leuke dingen te doen in Noord-Brabant. Bekijk hieronder meer over de pretparken in Noord-Brabant. Ontzettend veel plezier met het uitzoeken van een leuk dagje uit!

Pretparken Noord-Brabant

Ben jij een waterrat? Dan móét je naar Splesj. Het grootste waterspeelpark van West-Europa waar iedereen van alle leeftijden wel iets van zijn gading vindt. Bijvoorbeeld het spray-park met spuitkanonnen en waterfonteinen, met de Mega-Soaker waar je beslist niet droog onder blijft. Voor echte waaghalzen zijn er 7 coole waterglijbanen. Voor sommige moet je wel je A-diploma hebben. Ga in de donkere buik van de Anaconda met spannende lichteffecten, of glijd met zijn viertjes naast elkaar van de 55m lange Fast4Fun af, of neem de Kamikaze waar je recht naar beneden stort! Splesj heeft teveel om op te noemen dat moet je zelf ontdekken.

Attractieparken in Noord-Brabant, DippieDoe en het BillyBird Park.

Bij familiepark DippieDoe in Best vind je het beste voor binnen en buiten speelplezier. Het themapark draait om alles wat met boten te maken heeft. Ontdek in de buitenhaven het Piratenschip, of ga lekker gillen in de spannende rollercoaster de Tyfoon, of val 8m naar beneden in de Dolle Drop, of draai je rondjes in de leuke kinderkermis! In de binnenhaven kun je in de Stormtoren of glijd je van het dak naar beneden op de Grote Golf. Voor familieplezier is dit absoluut een top-uitje.

Het BillyBird Park in Hemelrijk heeft binnen en buitenspeeltuinen, een survivalgebied met een touwenparcours en een groot strandbad om af te koelen. In de binnenspeeltuin Zeeroversland kun je klimmen, glijden, rennen, het kan niet gek genoeg. Buiten kun je in de achtbaan, maar ook vind je daar het speelcircus. Daar kun je klauteren op een klimmuur en bewegende hangbruggen als een echte acrobaat.

Reactie achterlaten, bijvoorbeeld een review of een opmerking? Dat kan hieronder.

Last updated: maandag 29 juni 2020

Plaats een reactie