Billy Bird

Billy Bird park Hemelrijk is een klein pretpark in Volkel (vlakbij Uden in Noord-Brabant). Dit pretpark is een hele jaar geopend. Billy Bird heeft twee binnen speelhallen, een grote speeltuin voor kinderen tot 12 jaar, een groot zwemmeer met strand. Daarnaast zijn er ook een aantal grote attracties zoals een achtbaan en een glijbaan met bootjes. Billy Bird is vooral voor gezinnen met kinderen een heel leuk park, zeker omdat het niet zo heel groot is, maar voor kinderen genoeg om te ontdekken.

Bekijk hier de overnachtingen om naar BillyBird te gaan >>

Attracties en zwemmen in Billy Bird

Het beste moment om Billy Bird te bezoeken is in de zomer als het mooi weer is. In het naseizoen en met minder weer kun je de binnenhallen bezoeken. De ene hal bestaat uit een soort kermis en in de andere hal is het meer een binnenspeeltuin met theater. Toch leeft het park pas echt op met mooi weer. De attracties zijn voor een groot deel rondom het meer gebouwd. Bij het meer kun je zonnen op het strand of een stukje ervandaan in het gras en in het water kan gezwommen worden. Zeker op een warme dag kan een frisse duik zeer welkom zijn. Een stuk op het water is een paviljoen waar je gebruik kan maken van ligstoelen. Avonturiers kunnen de klimberg trotseren of hun lol op bij klimparcours, outback challenge tussen de bomen.

Barbecue

Op het pretpark zijn verschillende eet en drinkkraampjes waar je friet kan halen. Daarnaast kun je ook een barbecue pakket kopen. Op het parken zijn meerdere tafels met barbecue waar je dit pakket zelf kunt klaarmaken.

Drakenrijk

Sinds 2013 heeft Billybird park Hemelrijk een broertje. Dit tweede Billy Bird park is te vinden in Beesel in Limburg en wordt Billybird Drakenrijk genoemd. Hij is nog niet zo groot als zijn grote broer en bestaat voornamelijk uit een groot zwemmeer en een aantal springkussens. Het is wel de bedoeling dat dit park naar voorbeeld van Billybird Hemelrijk uit zal groeien tot een groter park.

Contact

Zeelandsedijk 34A
5408 SM Volkel

Herperduin

Bungalowpark Herperduin ligt vlakbij een groot natuurgebied. Het park heeft een overdekt zwembad waar van april tot de herfstvakantie gezwommen kan worden. Daarnaast zijn er verschillende speelvelden met speeltoestellen.

Bungalowpark Herperduin is op 25 minuten rijafstand van Billy Bird.

Dierenbos

Geniet van de natuur en de bosdieren tijdens je verblijf in Vakantiepark Dierenbos. Of huur een fiets en breng een bezoek aan Den Bosch. Sla een balletje op de midgetgolf baan of neem een duik in het zwembad.

Vakantiepark Dierenbos ligt op 25 minuten rijafstand van Billy Bird.

Last updated: donderdag 4 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *