Nieuwe themawereld “de magische valei” in Toverland

Nieuwe themawereld “de magische valei” in Toverland

Toverland nieuw themagebied de magische valleiPretpark Toverland in Limburg heeft grote plannen voor het volgende pretpark seizoen.

Van oudsher is het park bekend van de grote indoor hallen met veel binnenattracties.

De afgelopen jaren is het park al sterk uitgebreid met diverse buiten attracties en nu wil Toverland ook een echt buiten pretpark worden en breid daarom het buitengedeelte uit met een nieuw themagebied van vier hectare groot genaamd de Magische valei.

In dit nieuwe gedeelte zijn nieuwe spectaculaire attracties te vinden voor zowel jongeren als oudere kinderen en ook voor volwassenen.

Het park hoopt zo voor een nog grotere doelgroep een dag lang vermaak te bieden. En blijft trouw aan het tover en fantasie thema. En begint naar mijn mening zo een waardig alternatief voor de Efteling te worden.

De officiele opening is in april 2012. We houden u op de hoogte.

Nieuwe themawereld “de magische valei” in Toverland
5 met 5 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!