Nieuwe attracties Efteling

De Efteling, altijd weer een dag vol belevenissen.
De tijd dat publiek voor Roodkapje of de dansende schoentjes kwam, is echt wel voorbij. Gelukkig is het oude sprookjespark er nog wel voor de allerkleinsten, maar kinderen boven de 12 jaar komen toch echt voor de spannende en duizelingwekkende attracties van het park. Joris en de Draak, is een houten achtbaan waarin je ten strijde kan trekken tegen een gevaarlijke draak! Kies voor achtbaan water of vuur, om de draak te verslaan. Echt eng is de divecoaster Baron 1898. (nieuwe attractie Efteling) Je duikt in een vrije val bijna 38 meter naar beneden. Je lengte moet wel 1.40 cm zijn anders kom je er niet in. Deze divecoaster is niet geopend bij slecht weer. Lees hieronder meer over de nieuwe attracties van de Efteling.

Bekijk hier de attracties >>

Bekijk hier de dagtickets >>

Nieuwe attracties Efteling september 2018

Nieuwe attracties Efteling

Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/baron-1898

Vanaf september gaat de theater-spektakelshow “Caro” van start. Een zinderende familieshow waar je ogen en oren te kort komt. Een visueel spektakel voor de hele familie. Muziek en acrobatiek zijn de hoofdingrediënten, die deze show tot een onvergetelijke 75 minuten durend festijn maken. Voor jong en oud betoverende momenten van plezier.

De Efteling denkt vooruit

De Efteling is een van de meest veelzijdige attractieparken in Europa. Het ouderwetse, maar toch interessante sprookjespark voor de allerkleinsten, en de super-spannende attracties voor de waaghalzen. Een sprookjesachtige dag in de Efteling die eindeloos zou moeten duren. De Efteling is een park met uitbreidingsmogelijkheden die in 2020 gerealiseerd kunnen worden. De nieuwe attractie in 2020 wordt onderdeel van het “Reizenrijk”.

Welke attractie vind jij helemaal te gek?

1 reactie

Gijs · 6 oktober 2018 op 16:00

IK vind Holle bolle Gijs toch wel het mooiste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *