Nieuw boek Sprookjessprokkelaar

Nieuw boek Sprookjessprokkelaar

Wist je dat vanaf 13 maart het nieuwe Sprookjessprokkelaar boek te koop is? Alle nieuwe sprookjes van Paul van Loon, Laurentien van Oranje en de Efteling in het nieuwe boek ‘De Sprookjessprokkelaar vertelt…’. Bekijk hieronder enkele foto’s en meer informatie.

Spannende verhalenbundel

(Efteling.com)

De Efteling organiseerde in 2017 de Sprookjesschrijfwedstrijd der Lage Landen met als opdracht: schrijf een sprookje van maximaal 1001 woorden, dat zich afspeelt in de toekomst. Er werden ruim 2.800 verhalen ingezonden. Eerder scheven de Efteling, Paul van Loon en Laurentien van Oranje het boek ‘De Sprookjessprokkelaar’, een betoverend sprookje over de magie van verbeelding.

Spannende verhalenbundel

(Efteling.com)

Lees het gehele artikel op de website van de Efteling zelf:

Nieuw boek Sprookjessprokkelaar
4.3 met 6 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!