NEMO museum tickets

NEMO museum tickets

Het NEMO Science museum in Amsterdam is perfect om te bezoeken als je op zoek bent naar een educatief en vooral heel erg leuk museum. En wist je al dat je in sommige gevallen het NEMO Science museum met interessante kortingen of zelfs helemaal gratis kunt bezoeken? Bij deze vertellen wij je graag meer over de tickets en speciale kortingsacties van dit leerzame museum!

Bekijk hier de tickets >>

Entreeprijzen van de NEMO tickets.

NEMO museum tickets

Bron: https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/

Het NEMO Science museum hanteert verschillende entreeprijzen. Normaal gesproken kost een ticket €16,50 voor iedereen ouder dan 4 jaar (tot en met 3 jaar is de entree gratis). Er zijn echter ook een aantal andere uitzonderingen:

  • Heb je een CJP pas of collegekaart? Dan betaal je slechts €8,25.
  • Heb je een museumkaart, I Amsterdam City Card, BankGiro Loterij VIP-KAART of Stadspas Amsterdam? Dan kun je het museum gratis bezoeken.
  • Ook begeleiders van mindervalide en begeleiders van Autipas kunnen gratis naar het NEMO Science museum.

Bezoek je het NEMO Science museum met een groep? Ook dan heb je misschien recht op een speciale korting. Let er wel op dat het in dit geval verplicht is om van te voren te reserveren.
De korting geldt voor:

  • Jeugdverenigingen zoals een BSO of scoutingvereniging. Voor deze groepen geldt een prijs van €5,50 per persoon. Begeleiders betalen geen entree.
  • Ook voor het primair onderwijs geldt een prijs van €5,50 per persoon, en gratis entree voor de begeleiders.
  • Groepen uit het secundaire onderwijs betalen €6,50 per persoon. Ook in dit geval mogen begeleiders het museum gratis bezoeken.

Heb jij geen recht op een van deze kortingen? Houd dan vooral speciale kortingsacties en kortingscodes online in de gaten!

Online tickets kopen
Wil jij liever niet in de rij staan maar meteen het museum in kunnen duiken? Koop je tickets voor het NEMO Science museum dan online. Tot slot kun je via de webshop ook een voucher kopen. Deze vouchers zijn een jaar geldig, en ideaal om cadeau te doen!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

NEMO museum tickets
4.3 met 3 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.