NEMO museum parkeren

NEMO museum parkeren

Zoek je een leuk museum voor kinderen in Amsterdam? Dan zit je bij NEMO helemaal goed. Hier is genoeg te doen voor zowel kleine als grotere kinderen. Ook als volwassenen kun je hier prima een dag doorbrengen. Het museum is in Amsterdam, dus misschien lastig parkeren? Lees hieronder de mogelijke opties. Bekijk hieronder meer informatie over het parkeren bij het NEMO museum.

Bekijk hier meer informatie >>

Parkeermogelijkheden en vragen.

  • NEMO museum parkeren

    Bron: https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/over-nemo/contact/

    Heb je specifieke vragen over NEMO museum parkeren, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met een medewerker van NEMO.

  • Je vindt het gebouw heel gemakkelijk. Zowel met de auto, het openbaar vervoer als met de fiets. Het opvallend kopergroene gebouw is van een grote afstand te zien.
  • Helaas heeft het museum geen eigen parkeergelegenheid.
  • In de nabije omgeving van NEMO zijn een aantal parkeergarages. Bij sommigen krijg je als bezoeker van het museum korting.
  • Parkeergarage Oosterdok is in de buurt van het museum. Kijk wel van te voren even of er in deze omgeving geen werkzaamheden zijn. Neem de parkeerkaart mee naar de kassa van Nemo en je ontvangt 30% korting op de parkeerkosten. Dit geldt alleen voor de eerste 5 uur, daarna betaal je het vaste dagtarief.
  • Parkeergarage Markenhoven ligt 600 meter bij Nemo vandaan, dus prima te lopen. Bij de kassa van het museum krijg je 25% korting op de parkeerkosten die je maakt bij deze garage.
  • Maak gebruik van P+R. Je wordt dan met de tram naar het museum gebracht. De kosten vallen vaak heel erg mee.
  • Voor touringcars is er een speciale parkeerplaats bij de Passengers Terminal.
  • Parkeergarage Weesperstraat ligt niet heel dicht bij Nemo, maar is wel erg goedkoop. Deze garage ligt aan de oostkant van Amsterdam Centrum. Je kunt hier alleen met je mobiele telefoon betalen.
  • Bij parkeergarage IJDock parkeer je een hele dag voor € 10,-. Een parkeerplek in deze garage kun je online reserveren. De bus brengt je dan binnen 10 minuten bij het museum.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

NEMO museum parkeren
4.8 met 5 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.