NEMO museum openingstijden

NEMO museum openingstijden

Een bezoekje naar NEMO op het verlanglijstje? Eerst even benieuwd naar de openingstijden? Hier lees je er alles over. NEMO heeft nogal eens de naam een veel te druk museum te zijn. Uiteraard zijn er vaak veel mensen, logisch ook bij zo’n interessant museum. Wat soms een oplossing kan zijn: is het op de eerste verdieping heel erg druk, ga dan eerst naar de tweede of de derde. Of andersom natuurlijk. Maar nu alle info over NEMO museum openingstijden.

Bekijk het hier en de tickets >>

De openingstijden en meer informatie:

 • NEMO museum openingstijden

  Bron: https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/bezoek/openingstijden/

  Het NEMO museum is normaal gesproken iedere dag open, behalve op de maandag.

 • Het museum opent de deuren om 10:00 uur en om 17:30 uur worden ze weer gesloten.
 • In de vakanties kun je het museum iedere dag bezoeken, want dan zijn ze ook op maandag geopend.
 • In het hoogseizoen, mensen bezoeken in de lente en in de zomer nu eenmaal vaker een museum, is NEMO ook op maandag open. Dit seizoen start op 16 februari en loopt door tot en met 8 september. Dit is natuurlijk ook de periode waarin heel veel vakanties, feestdagen en vrije dagen vallen. Ideale momenten om met de kinderen een dagje museum te plannen.
 • In de vakanties en op feestdagen is het druk in het museum, veel drukker dan op een normale doordeweekse dag.
 • Wil je zoveel mogelijk uit het bezoek halen, probeer dan direct om 10:00 uur binnen te zijn. Het eerste uurtje heb je dan nauwelijks te maken met wachtrijen en valt de drukte nog heel erg mee.
 • Over het algemeen is het op zondag drukker dan op zaterdag.
 • Bezoek je NEMO, dan ben je meestal zeker een halve dag binnen. Tijdens een mooie zomerdag zijn er minder mensen die hier voor kiezen, dus wil je een rustige dag in het museum, ga dan als het mooi weer is.
 • Het dak van NEMO is ook geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder geplaatst worden.

NEMO museum openingstijden
4.7 met 11 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.