NEMO museum korting

NEMO Museum korting

Over het NEMO Museum en de kortingen.
Het NEMO Science Museum bevindt zich aan het Oosterdok in Amsterdam en ging in 1997 open. De vroegste geschiedenis van het museum gaat terug tot 1923, toen een voorganger van NEMO geopend werd. Het NEMO Museum is speciaal gericht op kinderen en laat hen kennismaken met het allermooiste uit de wereld van wetenschap en technologie. Maar ook volwassenen kijken in dit geweldige ervaringsmuseum hun ogen en oren uit. Het museum hanteert twee motto’s, die al duidelijk maken dat het een zeer interactief museum is waar kinderen en hun ouders veel kunnen doen en beleven: het motto ‘Hands On!’ en de leus ‘Verboden af te blijven’.

Bekijk het hier >>

Op welke manier korting en wat is er te beleven?

  • NEMO museum korting

    Bron: https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/wat-is-er-te-doen/tentoonstellingen/

    Fenomena – In dit museumgedeelte kunnen kinderen en jongeren zelf onderzoek doen naar allerlei wetenschappelijke en natuurkundige fenomenen.

  • Lab – Wat is er leuker en uitdagender dan zelf allerlei technische, chemische en natuurkundige proefjes te doen? In het Lab maak je het met eigen ogen mee!
  • Teenfacts – Deze ruimte speelt in op de belevingswereld van pubers en leert hen op een subtiele manier allerlei bijzondere dingen over jongeren en seksualiteit.
  • Rondvaart door Amsterdam – Vlak bij de ingang van het NEMO Museum kun je nog een rondvaart maken door de prachtige grachten van Amsterdam. Mocht er tijd over zijn natuurlijk, maar die kan is klein omdat je je in NEMO eigenlijk niet kunt vervelen.
  • Reis door de Geest – In deze tentoonstelling valt veel te leren over de werking van de menselijke hersenen.

Bekijk de tickets >>

Ervaar het gewoon zelf!

NEMO betekent in de praktijk heel eenvoudig: de natuur en wetenschap zelf meemaken en ervaren. Wie NEMO bezoekt zal merken dat het enthousiasme voor wetenschap, techniek en natuurkunde bij jezelf en bij je kinderen flink toeneemt. Maar pas op, want het NEMO Museum schijnt besmettelijk en verslavend te zijn. Veel bezoekers keren nog een of meerdere malen terug!

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
NEMO museum korting
4.8 met 16 stemmen

2 Berichten

Moderator

34 minuten ago

Heb jij een korting gevonden?

Moderator

33 minuten ago

Een kortingscode of bon gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.