NEMO museum adres

NEMO museum adres

5 Verdiepingen vol experimenteren en onderzoeken. NEMO Science Museum is een eldorado voor nieuwsgierige volwassenen en kinderen. Je kunt deelnemen aan workshops, demonstraties volgen en vooral ook zelf eindeloos experimenteren. Hoe ontstaat bliksem eigenlijk? Hoe verwerken ze in een fabriek alle producten? Ga zelf aan de gang en ontdek de knelpunten en de oplossingen. Werkelijk een museum waar je je geen moment verveelt. Hoe kom je er? Wat is het adres? Makkelijk parkeren? Lees het hieronder.

Bekijk hier meer informatie >>

Eerst maar eens het adres:

NEMO Science Museum
Oosterdok 2
1011 VX Amsterdam

 • Het museum is met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer zeer goed te bereiken.
 • NEMO museum adres

  Bron: https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/bezoek/bereikbaarheid/

  Het gebouw is vrij hoog en heeft een opvallende kleur, dus je ziet het al vanuit de verte voor je uit rijzen.

 • Kom je vanaf het Centraal Station, dan is het 15 minuten lopen naar NEMO.
 • Wil je met de bus, neem dan bus 22 en stap uit bij halte Kadijksplein.
 • NEMO is met de eigen auto prima te bereiken, maar Amsterdam blijft Amsterdam. Parkeren is vaak echt een dingetje. Helaas heeft het museum geen eigen parkeerterrein.
 • In de buurt van NEMO vind je 4 verschillende parkeergarages. Natuurlijk zijn er meer, maar deze zijn het dichtstbijzijnd. Bij 3 ervan krijg je trouwens korting als bezoeker van NEMO. Neem dan je parkeerkaart mee naar de kassa van het museum en het wordt voor je geregeld. Dit geldt overigens voor de eerste vijf uur.
 • Het goedkoopst parkeer je bij Parking Centrum Oosterdok. Als je de garage verlaat, loop je via de loopbrug zo naar NEMO. Stap je een beetje door, dan ben je er binnen 4 minuten, dus dat is prima te doen. Ook bij deze garage profiteer je als bezoeker van NEMO van een leuke korting op je parkeerkosten. Neem je inrijkaart mee naar de kassa van het museum.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder geplaatst worden.

NEMO museum adres
4.6 met 7 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.