Nationaal Militair Museum prijs

Nationaal Militair Museum prijs

Ben je op zoek naar een dagje uit, maar wil je geen doorsnee museum bezoeken? Bezoek dan het Nationaal militair museum in Soest. Het is een perfect uitje voor wanneer je iets educatiefs zoekt om met kinderen te doen. Ze kunnen op een veilige manier kennis maken met de wereld van defensie. Voor veel kinderen is dit een zeer spannend onderwerp, waar zij graag meer over willen weten. Daarbij kunnen kinderen ook kennismaken met de geschiedenis van de krijgsmacht in Nederland, waar zij op school en later zeker plezier van zullen beleven. Tevens wordt er meer openheid gecreëerd voor de positie van Defensie in Nederland. Bekijk hieronder de prijzen van de tickets.

Bekijk hier de prijzen en tickets >>

De prijzen van het Nationaal Militair Museum.

Nationaal Militair Museum prijs

Bron: https://www.nmm.nl/plan-je-bezoek/tickets-en-prijzen/

De entreeprijzen zijn zeker schappelijk voor een dergelijk dagje weg. Als volwassene betaal je € 14,- voor een ticket. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar betaal je € 7,-. Kinderen tot en met drie jaar krijgen gratis entree. Heb je een CJP-pas of een collegekaart? Dan betaal je € 11,- voor een ticket. Als je in het bezit bent van een museumkaart, defensiepas, veteranenpas of Rembrandtpas dan heb je ook gratis entree. Er zijn nog een aantal passen die voor gratis toegang kunnen zorgen, kijk voor het complete overzicht hiervan op de website van het museum.

Bij de kassa kan betaald worden met contant geld of pinpas. Het museum accepteert geen creditcards, hou hier dus rekening mee bij een bezoek. Het is mogelijk om voor dit museum tickets online te bestellen, om zo de rij voor de kassa te vermijden.

Bezoek je het museum met een groep? Dan biedt het museum verschillende kortingen aan, afhankelijk van of je met een groep schoolkinderen komt of bijvoorbeeld met een kinderfeestje het museum wilt bezoeken. Voor een compleet overzicht van de groepskortingen, kun je eveneens terecht op de website. Het museum is zeker een geschikte bestemming voor scholen en kinderfeestjes, aangezien het voor kinderen een enerverende dag zal opleveren.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Nationaal Militair Museum prijs
4.8 met 4 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.