Nationaal Militair museum openingstijden

Nationaal Militair museum openingstijden

Veel vermaak binnen en buiten. Een dagje ervaren hoe het leven van een soldaat eruit ziet. Zo snel mogelijk over de stormbaan. Wat zie jij als je vanaf de 33 meter hoge uitkijktoren de verte in kijkt? Het Nationaal Militair Museum betekent een gevarieerd en leerzaam dagje uit. Geen bezoek waarbij je alleen maar mag kijken, maar er is van alles te doen, te knutselen en te ontdekken. Wat zijn de openingstijden?

Bekijk het hier en de tickets >>

De openingstijden en meer.

 • Nationaal Militair museum openingstijden

  Bron: https://www.nmm.nl/plan-je-bezoek/openingstijden/

  De gewone openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag. Je kunt het museum dus elke dag, behalve de maandag, bezoeken.

 • Uitzonderingen bevestigen altijd de regel, dus dat is ook het geval bij de openingstijden van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Tijdens schoolvakanties kun je het museum namelijk wel op maandag bezoeken. Ook als er feestdagen op een maandag vallen, is het museum open.
 • Het is nogal eens verwarrend wanneer de schoolvakanties nu precies vallen. Om zeker te weten wanneer het museum op maandag open is, hier de officiële schoolvakanties:

Schoolvakanties
Maandag t/m zondag 10:00-17:00 uur

Meivakantie 2018
28 april t/m 13 mei 2018

Zomervakantie 2018
7 juli t/m 2 september 2018

Herfstvakantie 2018
13 oktober t/m 28 oktober 2018

Kerstvakantie 2018
22 december t/m 6 januari 2019

 • Tijdens de officiële feestdagen is het museum geopend, maar ook hier zijn er weer uitzonderingen. Het Militair Museum blijft gesloten op de volgende feestdagen:
 • Koningsdag (27 april),
 • Eerste kerstdag (25 december)
 • Nieuwjaarsdag (1 januari).
 • Ben je vooral ook op zoek naar een rustig moment om het museum te bezoeken, ga dan het liefst niet in de vakanties. Op een doordeweekse dag buiten de vakantie is het over het algemeen het rustigst. De praktijk wijst uit dat het op een warme zomerdag meestal ook niet heel druk is in het museum.
 • Voor de workshops zijn er speciale tijden, deze vind je op de website.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Nationaal Militair museum openingstijden
4.6 met 8 stemmen

1 Bericht

Moderator

33 minuten ago

Heb je een korting gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.