Nationaal Militair Museum korting

Nationaal militair museum korting

Bij het Nationaal Militair Museum vind je de meest bijzondere collectie helikopters, pantservoertuigen, tanks en vliegtuigen. Neem je jongens mee naar dit museum, dan blijven ze foto’s maken en verbaasde kreten slaken. Een mooie bijkomstigheid is dat je kroost van alles leert over de geschiedenis en dan met name de oorlog. Een boeiend dagje uit voor jong en oud. Een nadeel is alleen de redelijk hoge prijs voor de entreekaarten. Wist je dat je op diverse manieren korting kunt krijgen?

Bekijk hier de tickets en meer >>

Kortingen op tickets voor het museum.

 • Nationaal Militair museum korting

  Bron: https://www.nmm.nl/

  Als je de toegangskaarten op de website van de ANWB bestelt, scheelt dat per ticket bijna 2 euro. Voor een heel gezin toch leuk meegenomen. Je hoeft niet bang te zijn voor bijkomende administratiekosten of iets dergelijks. Deze korting geldt overigens alleen voor leden van de organisatie.

 • Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.
 • Met een CJP- pas ontvang je korting. Meestal is dit ongeveer 2,50 euro.
 • Als je een van de volgende kaarten in je bezit hebt, mag je gratis naar binnen: museumkaart, defensiepas, veteranenpas, rembrandtpas, ICOM-pas en een postactievenpas.
 • Grotere groepen krijgen altijd korting. Dit museum is ook zeer geschikt voor een kinderfeestje. Voor een klein bedrag kun je de kinderen een speurtocht laten doen, zodat ze het museum van voor naar achteren en van links naar rechts ontdekken.
 • Doe mee met een online veiling en scoor de entreekaartjes met een hoge korting. Vaak is dit heel lucratief, want het lukt regelmatig om zo’n 70% korting te krijgen. Wordt er te hoog geboden, stop dan en doe gewoon weer mee met een volgende veiling.
 • Bestel bij Uitjeskrant een kortingsbon voor het Nationaal Militair Museum. Op die manier bespaar je 10%.
 • Informatie opdoen via Pretparken.nl.
 • Kijk op Fijnuit.nl. Hier worden alle kortingsacties en aanbiedingen voor pretparken en musea vermeld. Je ziet direct of er momenteel actuele acties zijn waar je gebruik van kunt maken.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Nationaal Militair Museum korting
4.8 met 17 stemmen

2 Berichten

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb je een korting gevonden?

Moderator

33 minuten ago

Ben jij met korting naar het Militair museum geweest? Zo ja, op welke manier heb je de korting verkregen?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.