Nationaal Militair Museum drukte

Nationaal Militair museum drukte

Ben je op zoek naar een dagje uit, maar wil je geen doorsnee museum bezoeken? Bezoek dan het Nationaal militair museum in Soest. Het museum maakt onderdeel uit van de Koninklijke Stichting Defensiemusea (KSD) en wordt bestuurd door de algemeen directeur, dhr. Paul van Vlijmen. De missie van het museum is de overtuiging dat de rol van de krijgsmacht essentieel is voor onze samenleving. Dit wil het NMM actief uitdragen door verbindingen te leggen en te tonen tussen de krijgsmacht en de samenleving. Het is dus een perfect uitje voor wanneer je iets educatiefs zoekt om met kinderen te doen. Ze kunnen op een veilige manier kennis maken met de wereld van defensie. Lees hieronder verder over het Nationaal Militair museum drukte.

Bekijk hier meer informatie en de tickets >>

Drukte en openingstijden.

Nationaal Militair museum drukte

Bron: https://www.nmm.nl/plan-je-bezoek/agenda/

Het museum is geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00-17:00 uur. In landelijke schoolvakanties is het NMM ook op maandag open. Op Tweede Pinksterdag (maandag 21 mei) is het museum ook geopend. Er zijn een aantal feestdagen waarop het museum gesloten is, namelijk Koningsdag, eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag. Het museum is een populaire bestemming voor de bezoekers, hou er dus rekening mee dat tijdens feestdagen, weekenden en schoolvakanties het best druk kan zijn. Op doordeweekse dagen, buiten de vakanties om, is het doorgaans rustig.

Het museum is goed bereikbaar met de auto en u kunt vlakbij het museum gratis parkeren. Er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden en voor bussen. Daarnaast zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar met oplaadpalen voor elektrische auto’s. Op de website staat aangegeven via welke routes het museum het beste te bereiken is met de auto. Ook is er te vinden hoe het museum te bereiken is met het openbaar vervoer.

Op de site is tevens te vinden welke mogelijkheden het museum biedt wanneer er een bezoek gepland staat met een groep of een klas kinderen. Een kinderfeestje behoort ook tot de mogelijkheden, dit zullen veel kinderen zeker spannend vinden om mee te maken.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Nationaal Militair Museum drukte
4.9 met 14 stemmen

2 Berichten

Moderator

34 minuten ago

Ben jij hier wel eens geweest en was het toen druk? Op welke dag was dat?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Was het druk toen je er was? Moest je bij bepaalde plekken langer wachten dan normaliter?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.