Nationaal Militair museum adres

Nationaal Militair museum adres

Het Nationaal Militair museum is gemakkelijk te bereiken. Dit in Soesterberg gelegen gebouw is vanaf de snelweg snel aan te rijden. Het ligt redelijk centraal en daarom zijn de afstanden over het algemeen goed te doen. Toch belangrijk wanneer je een dagje museum plant. Je moet er eerst komen en als dat ingewikkeld is of wanneer het parkeren problematisch is, kies je soms toch liever voor een ander museum. Bij het Nationaal Militair museum is dit allemaal geen enkel probleem.

Bekijk hier de tickets >>

Handige weetjes over het adres:

Het adres van het Nationaal Militair museum is:

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

  • Nationaal Militair museum adres

    Bron: https://www.nmm.nl/plan-je-bezoek/bereikbaarheid/

    Wil je met de auto naar het museum en gebruik je de navigatie, dan kun je gewoon bovenstaand adres ingeven. Je komt dan exact op de juiste plaats aan.

  • Is navigatie niet aan jou besteed, dan kun je ook de routebeschrijving op de website van het museum raadplegen en eventueel uitprinten. Er is een route vermeld vanuit westelijke, oostelijke, noordelijke en zuidelijke richting.
  • Parkeren is bij dit museum geen enkel probleem. Dat is een groot voordeel. Bij musea in grote steden ben je vaak aangewezen op dure parkeergarages en moet je bovendien soms nog een eind lopen ook. Het Nationaal Militair museum heeft een eigen parkeerplaats. Het parkeren is nog eens gratis ook. Waar kom je dat tegenwoordig nog tegen? Het aantal parkeerplaatsen is groot, dus een volle parkeerplaats zal zelden voorkomen. Ook voor mindervaliden zijn er een aantal speciale parkeerplaatsen. Kom je met de elektrische auto, maak dan gebruik van een van de 2 plaatsen met oplaadpalen.
  • Kom je met de fiets naar het museum, volg dan de borden ‘Park Vliegbasis Soesterberg’ en ‘Nationaal Militair Museum’. Je kunt de fiets stallen bij P1.
  • Ga je met de bus, dan word je vlak voor het museum afgezet, dus dat is ideaal. Neem hiervoor bus 356.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Nationaal Militair museum adres
4.7 met 3 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.