Naar de Efteling in de herfstvakantie

Naar de Efteling in de herfstvakantie

Efteling en de herfstvakantie

De herfstvakantie is begonnen voor velen en daarom leuk om er eventjes op uit te trekken. Met het gezin of met je partner genieten van een leuk dagje uit in de Efteling of misschien wel een overnachting in een speciale suite? De herfst is een mooie periode om naar de Efteling te gaan, de bladeren kleuren oranje en met een zonnetje erbij is het heerlijk om te genieten van het bijzondere park.

Vandaag (14 oktober) is het heerlijk weer om erop uit te trekken naar dit prachtige pretpark. De weersvoorspellingen voor de aankomende dagen zijn goed voor Kaatsheuvel, de temperaturen wisselen zich af van van 19 tot 22 graden.

Regen tijdens de herfstvakantie?

Wanneer het regent, wees niet getreurd, er zijn vele overdekte attracties in de Efteling. Denk aan de Vogel Rok, de Droomvlucht en Symbolica.

Naar de Efteling in de herfstvakantie
4.7 met 22 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!