Museum Volkenkunde prijzen

Museum Volkenkunde prijzen

Wat zijn de prijzen van het Museum van Volkenkunde?
In een prachtig historisch pand in het hartje van Leiden, vind je het Museum van Volkenkunde. Alle voorwerpen die je kan vinden in het museum hebben te maken met de mens. Wat is er nou interessanter dan een museum dat over jezelf en de mens om je heen gaat? In het museum vind je verschillende tentoonstellingen. Zo bezoek je nu de tentoonstelling ‘BALI- welcome to paradise’. In deze tentoonstelling ontdek je alles over het verleden en de cultuur van Bali. Je ontdekt dat het niet alleen maar een fijne vakantie bestemming is, maar dat er meer speelt op het eiland.

Bekijk hier de tickets en meer >>

Prijzen en meer informatie.

Museum Volkenkunde prijzen

Bron: https://www.volkenkunde.nl/nl/plan-je-bezoek-in-museum-volkenkunde/openingstijden-en-prijzen

Daarnaast kan je nu ook de tentoonstelling ‘Kritiek en Compassie’ bezoeken. In de 17e eeuw schreef Felipe Guaman Poma de Ayala een manuscript, wat vandaag de dag nog steeds actueel is. Ook kan je je verdiepen in Australische kunst in de gelijknamige tentoonstelling. Na het sluiten van de deuren van het het Aboriginal Art Museum Utrecht, is de collectie tentoongesteld bij het Museum van Volkenkunde.

Het plannen van een bezoek aan Museum van Volkenkunde in Leiden begint natuurlijk met het ontdekken van de toegangsprijzen. Hierbij een lijst van de toegangsprijzen van het museum:

  • Een ticket voor een volwassene kost 14 euro. Voor een kind tussen de 4 en 18 jaar betaal je 6 euro, en kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis naar binnen.
  • Met een CJP- pas betaal je voor een kaartje 7 euro.
  • Kom je met een groep vanaf 10 personen? Dan ontvang je per persoon 10% korting.
  • Met de volgende kaarten heb je gratis toegang tot het museum: Museumkaart, Bankgiro Loterij VIP-KAART, ICOM, Vereniging Rembrandt, Vrienden van het Tropenmuseum, Afrikamuseum, Museum Volkenkunde.
  • Voor meer informatie over prijzen voor scholen raden wij aan om contact op te nemen met het Museum Volkenkunde.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Museum Volkenkunde prijzen
4.8 met 5 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.