Museum Volkenkunde openingstijden

Museum Volkenkunde openingstijden

Ben je er ook al achter? Hoe verschillend we ook lijken, uiteindelijk zijn we allemaal hetzelfde. Zelfs al wonen we in verschillende landen en hebben we een andere cultuur, als er verdriet of blijdschap is, voelen we uiteindelijk allemaal hetzelfde. In museum Volkenkunde zie je dit duidelijk bevestigd. Uiteraard zijn er verschillen en ook daarover leer je van alles in dit interessante museum. Leer meer over jezelf en over de ander. Eerst informatie over de openingstijden, altijd handig om te weten als je een bezoekje wilt plannen. Wij wensen je heel veel plezier met het bezoeken van dit museum.

Bekijk hier meer info >>

Openingstijden van het museum.

 • Museum Volkenkunde openingstijden

  Bron: https://www.volkenkunde.nl/nl/plan-je-bezoek-in-museum-volkenkunde/openingstijden-en-prijzen

  Het museum is in principe iedere dag geopend. Behalve de maandagen, dan zijn ze meestal gesloten.

 • De deuren gaan om 10:00 uur open en om 17:00 sluit het museum weer.
 • In de vakanties gelden er vaak andere openingstijden voor musea. Ook bij museum Volkenkunde is dat het geval. In de schoolvakanties kun je het museum namelijk wel gewoon op maandag bezoeken.
 • Het museum is tijdens feestdagen meestal geopend. Wel is het museum Volkenkunde gesloten op 1 januari, 27 april, 3 oktober en 25 december.
 • Misschien handig om even te weten op welke maandagen het museum in ieder geval geopend is. Vakanties zijn tenslotte ook niet in iedere regio hetzelfde. Op onderstaande maandagen kun je het museum wel bezoeken:
 • 9, 16, 23 & 30 juli (zomervakantie)
 • 6,13, 20 & 27 augustus (zomervakantie)
 • 15 & 22 oktober (herfstvakantie)
 • 24 & 31 december (kerstvakantie)
 • Het museum heeft ook een bibliotheek en deze is te bezoeken als je interesse hebt. De openingstijden hiervan zijn ongeveer hetzelfde als van het museum. Van dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur. Iets korter dus en niet in het weekend.
 • Wil je graag op een rustig moment naar het museum Volkenkunde, probeer dan op een doordeweekse dag te gaan.

Wil je iets corrigeren in deze tekst, een opmerking plaatsen of een vraag stellen? Dat kan door hieronder het formulier in te vullen.

Museum Volkenkunde openingstijden
4.7 met 7 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.