Museum Speelklok parkeren

Museum Speelklok parkeren

Leuk voor jong en oud. Gevarieerd en leerzaam. Allemaal trefwoorden die passen bij museum speelklok in Utrecht. Jullie hebben ook zin om er een keer heen te gaan? Misschien beschik je over een museumjaarkaart en kun je gratis naar binnen. Zit je alleen nog te twijfelen over het parkeren? Dat is inderdaad vaak lastig in een grote stad. Bij museum speelklok kun je kiezen uit diverse mogelijkheden. De opties worden willekeurig vermeld. Prijzen en afstand verschillen nogal van elkaar. Lees hieronder meer over het parkeren bij Museum Speelklok.

Bekijk hier meer informatie en de tickets >>

Waar te parkeren en wat zijn de kosten?

 • Visschersplein 158, €15 per dag.
 • Stroomstraat 10, €10 per dag.
 • Museum Speelklok parkeren

  Bron: https://www.museumspeelklok.nl/plan-je-bezoek/adres-contact/

  Parkeer je vaak in grote steden, dan is Parkmobile een aanrader. Ook bij museum speelklok parkeer je dan goedkoop en gemakkelijk. Zowel op straat als in parkeergarages kun je dan je auto parkeren. Altijd dicht bij je bestemming. In een parkeergarage is het met Parkmobile vaak de helft goedkoper dan dat je de auto langs de straat zet. Met deze optie betaal je alleen de minuten die je daadwerkelijk parkeert. Geen euro te veel dus. Je wordt gratis klant en kunt je eenvoudig inschrijven. Voor het parkeren maak je gebruik van app, bellen of sms. Aan het eind van de maand betaal je voor alle parkeerkosten die je in de afgelopen maand hebt gemaakt.

 • Parkeergarage Rijnkade ligt in de buurt van museum Speelklok.
 • Een klein kwartiertje lopen bij de Oudegracht vandaan ligt parkeergarage ParkBee Oudlaan. Je betaalt hier maximaal €10 voor een hele dag.
 • Garage Springweg en garage Hoog Catharijne zijn ook goede opties.
 • Wellicht is P+R nog een goed idee. Je bent dan voor een hele dag slechts €5 kwijt voor het parkeren. De bus of tram brengt je naar het centrum van Utrecht. Dat is bij de prijs inbegrepen.
 • Kom je met de fiets naar het museum, dan kun je gratis parkeren. Vlakbij museum speelklok, in de Zadelstraat, vind je een overdekte fietsenstalling.

Heb jij nog goede tips voor het parkeren? Laat dit dan hieronder weten.

Museum Speelklok parkeren
4.6 met 15 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.