Museum Speelklok korting

Museum Speelklok korting

Muziek, muziek en nog eens muziek. Dat is museum speelklok. Muziek van toen en muziek van nu. Je vindt hier muziekinstrumenten van eeuwen oud. Je hoeft ze niet te bedienen, want ze spelen gewoon vanzelf. Wat een vrolijkheid! Zing en dans gezellig mee. Leuk zijn de speciale rondleidingen op woensdag, zaterdag en zondag voor de kinderen. Nu nog proberen om met korting naar dit leuke museum te gaan. Lees hieronder meer over de Museum Speelklok korting.

Bekijk het hier >>

Korting voor Museum Speelklok.

 • Tiqets.com: kijk op de website voor meer informatie en bestel hier je toegangsbewijzen met korting.
 • Dagje uit quiz: doe mee met de prijsvraag en bedenk het goede antwoord. Ben jij de gelukkige, dan win je een entreekaart voor het
  Museum Speelklok korting

  Bron: https://www.museumspeelklok.nl/

  museum helemaal gratis. Dat is nog eens een leuke korting. Je kunt vaker meedoen als je wilt.

 • ANWB: regelmatig kun je bij de ANWB met korting de tickets voor het museum bestellen. Dit is alleen mogelijk voor leden van deze organisatie en het is niet het hele jaar door mogelijk. Kijk op de website of de kortingsactie nu actueel is.
 • Dagje weg.nl: hier kun je terecht voor een leuke korting op dit uitje naar Utrecht. Je profiteert van 4 euro gezinskorting en bovendien ontvangen jullie nog eens een gratis drankje ook.
 • Fijn uit.nl: op deze website vind je diverse mogelijkheden om korting te krijgen op het uitje naar museum speelklok. Zo kun je al vanaf 1 euro meebieden en heb jij het hoogste bod, dan is het kaartje voor jou. Bied niet te hoog, probeer het dan gewoon later nog eens.
 • DagjeuitDeal.nl: dagelijks vind je hier interessante kortingscodes. Ook het museum in Utrecht doet regelmatig mee. Schrijf je eventueel in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele korting meer.
 • CJP: speciaal voor mensen die jonger zijn dan 30 jaar. Je schaft eenmalig een pas aan en daarna profiteer je op diverse locaties van interessante kortingen.

Bekijk hier de tickets >>

Zelf een korting gevonden? Vul dan hieronder het formulier in.

Museum Speelklok korting
4.6 met 14 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.