Een dagje pretpark, niks zo makkelijk en vermakelijk in een langdurende zomervakantie als een dagje naar een pretpark gaan. Movie Park Germany is het ideale pretpark voor jong en oud. Het in Bottrop gelegen park werd in 1996 geopend en beschikt over vijf verschillende thema gebieden. In het park bevinden zich 39 verschillende attacties, meer dan voldoende voor een hele dag vol plezier. Er zijn attracties voor de allerkleinsten, maar ook de grote kinderen en volwassenen zullen zich prima vermaken.

Bekijk hier de ticketveiling voor het Movie Park >>

Attracties en thema gebieden in Movie Park Germany

Movie Park Germany

Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl

Zoals eerder verteld bevinden zich in het park vijf verschillende thema gebieden. In het gebied Nickland, staan voornamelijk attracties voor de allerkleinsten. Zestien verschillende attracties zijn er te vinden waaronder de botsauto’s, een zweefmolen, een boomstamattractie gebaseerd op Dora en een achtbaan gebaseerd op Spongebob. In Hollywood Street Set bevinden zich 3 attracties en de alom bekende show die draait rondom de New Yorkse politie. De Santa Monica Pier is gebaseerd op de gelijknamige pier in de Verenigde Staten en biedt onderdak aan onder andere een zweefmolen en een reuzenrad. Verderop vinden we de Streets of New York waar zich een topspin, maar ook een overdekte achtbaan bevindt. In The Old West vinden we dan onder andere nog een vrije val attractie, houten achtbaan en een omgekeerd achtbaan. Twee attracties in het park bevinden zich buiten de thema gebieden.

Ligging en reistijd

Movie Park Germany bevindt zich op ongeveer een uur reizen met de auto vanaf Venlo. Kom je vanuit de richting Utrecht dan is de reistijd iets langer. Vanaf Utrecht is het ongeveer 1 uur en 50 minuten, de afstand bedraagt zo’n 170 kilometer.

Entree en openingstijden

Movie Park hanteert geen vaste entreeprijzen, afhankelijk van wanneer je komt en wat je leeftijd is wordt je prijs vastgesteld. Movie park is in 2018 geopend tot en met 4 november, in september is het park op maandag tot en met donderdag gesloten. Openingstijden verschillen per dag.

Bekijk hier het Movie Park op kaart.

Bekijk hier de top 10 pretparken in Duitsland.

Movie Park Germany
4.1 met 9 stemmen
Categorieën: Duitsland

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

1 reactie

Movie Park Germany aanbieding. Kortingsacties en meer. | PretparkenNederland.nl · 29 juli 2018 op 20:02

[…] een dag in Movie Park Germany voor jou niet voldoende? Via de website van Travelbird ben je in de mogelijkheid om diverse deals […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *