Movie Park Germany tickets

Een dagje naar een pretpark; vaak is dit een heugelijk feit in de schoolvakantie van de kinderen. Welk pretpark je dan naar toe gaat is nog al afhankelijk van de attracties die het park aanbiedt, maar ook de entreeprijs is vaak een puntje in het besluit. Movie Park Germany beschikt over een uitgebreide selectie aan attracties voor jong en oud. In het Nickland gedeelte vindt je voornamelijk attracties voor de kleinere bezoekers. De iets oudere kinderen, die niet bang zijn voor een snelle achtbaan of een spannende vrije val, vermaken zich prima in de andere gedeeltes van het park.

Bekijk hier de ticketveiling en aanbiedingen >>

Movie Park Germany tickets informatie.

Movie Park Germany tickets
Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-uw-bezoek/prijzen

Zoals eerder genoemd is de ticketprijs voor het park meestal wel een dingetje. Een dagje pretpark is niet goedkoop, zeker niet als je met een compleet gezin moet komen. Daarbij komt ook nog eens dat parkeren ook niet gratis is. Bij Movie Park Germany betaal je €6,- voor een hele dag parkeren. De prijzen voor entreekaarten op de website van Movie Park Germany zijn verschillend van prijs, afhankelijk of je vooraf een datum aanklikt, beginnen de ticketprijzen bij €19,90.

Echter is deze prijs maar geldig voor een heel beperkt aantal dagen. Koop je tickets voor een willekeurige dag in het seizoen dan is de prijs voor kids van 4 tot en met 11 jaar, €30,-. De prijs voor volwassenen is in dat geval €40,-.

Ga voor actuele prijzen naar de website van het pretpark.

Tickets met korting

Sowieso is het altijd handig om de tickets van te voren via de website te kopen. Tickets zijn daar altijd goedkoper, en het scheelt je ook nog een tijdje wachten bij de kassa.

Op het moment kun je ook tickets kopen via vakantieveilingen, je biedt op tegen andere bieders en wie aan het einde van de veiling het hoogste bod geplaatst heeft wint de tickets. Je betaald wel €5,- administratiekosten. Een andere mogelijkheid is om je tickets te kopen via de ANWB. Voor volwassenen betaal je €29,50. Tickets voor kinderen bedragen €20,-. Deze tickets zijn te koop en te gebruiken tot en met 31 augustus 2018.

Actuele prijzen: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-uw-bezoek/prijzen

Vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares