Movie Park Germany hotel

Movie Park Germany hotel

Movie Park Germany inclusief overnachting.
Movie Park Germany is een van de leukste pretparken op korte afstand van de Nederlandse grens. De laatste jaren is het park steeds groter gegroeid en loont het zich dan inmiddels ook prima om langer dan 1 dag in het park door te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld een heel weekend genieten van alle achtbanen, waterbanen, shows en andere spectaculaire attracties in het pretpark in Bottrop. Rondom het park bevinden zich diverse hotels waarmee Movie Park Germany een samenwerkingsverband heeft. Ben jij iets ruiger aangelegd? En overnacht je graag in de natuur? Op de nabijgelegen camping Tillessensee kun je een safaritent of mobile home huren.

Bekijk hier de aanbiedingen en ticketveiling >>

Bekijk hier de dagtickets >>

Waar een hotel te boeken voor Movie Park Germany?

Movie Park Germany hotel

Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/in-het-park

Heb je besloten om een weekendje of doordeweeks een paar dagen door te brengen in Movie Park Germany? Je kunt je overnachting inclusief entreetickets boeken via de website van Movie Park zelf. Via deze site kun je kiezen voor de Camping package maar ook voor de Classic package waarbij hotel, ontbijt en entree is inbegrepen. Maak een keuze uit verschillende hotels. Sommige bevinden zich op hele korte afstand van het park, andere zijn iets verder weg gelegen. Prijzen verschillen van €49,- per persoon per nacht tot ongeveer €83,- per persoon per nacht. Bedenk wel dat hierbij de entreetickets voor het park en ontbijt al inbegrepen zijn.
Boek je een overnachting op de camping? Dan kost je dit ook ongeveer €49,- per persoon per nacht. Hierbij is geen ontbijt inbegrepen.

Overnachten met een aanbieding

Op het moment zijn er via de website van Travelbird diverse aanbiedingen te verkrijgen betreffende een overnachting bij Movie Park Germany. Zo boek je bijvoorbeeld het Maritim hotel in Gelsenkirchen, welke zich op 26 kilometer van het park bevindt, inclusief entreetickets, ontbijt en zwembad. Of kies voor een hotel in Essen of Düsseldorf en combineer je bezoek aan Movie Park Germany met een heerlijk dagje shoppen in een van deze steden. Losse tickets voor Movie Park koop je eventueel ook via Travelbird.

Meer over Movie Park Germany:

Vragen, opmerkingen of jouw ervaring delen met het park? Laat dan hieronder een bericht achter.

Movie Park Germany hotel
4.6 met 37 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.