Movie Park Germany drukte

Movie Park Germany drukte

Movie Park Germany is een filmthema-attractiepark in het Duitse Bottrop, waar liefhebbers van klassiekers als onder meer Star Trek, Back to the Future en The Walking Dead, maar ook Spongebob Squarepants en Dora, zich op kunnen maken voor een feest der herkenning. De attracties zijn ontworpen voor jong en oud, verdeeld over zeven themazones. Je kunt er ook veel plezier beleven als je op zoek bent naar spanning en sensatie. Zo is de Star Trek: Operation Enterprise-achtbaan maar liefst 40 meter hoog. Het park heeft alle ingrediënten voor een leuk dagje uit voor het hele gezin. Hieronder lees je meer over de drukte in Movie Park Germany.

Bekijk hier of het druk is en ticketveiling >>

Bekijk hier de dagtickets >>

Drukteverwachtingen bij Movie Park Germany

Movie Park Germany drukte

Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-je-bezoek

Tijdens een dagje uit wil je genieten van de attracties, maar met jou vaak vele anderen. Het resultaat is dat je meer tijd doorbrengt in de wachtrij dan in de attracties. Handiger is het om je bezoek goed te plannen, zodat je de ergste drukte mijdt. Het is dan ook aan te raden om niet op feestdagen te gaan. Over het algemeen zijn weekdagen buiten de vakantie om het rustigst. Heb je niet de mogelijkheid om buiten het weekend om te gaan? Kies dan voor de zaterdag.

Verder staat het park jaarlijks in oktober in het teken van Halloween in het ‘Halloween Horror Feest’-evenement. Er zijn dan speciale halloweenattracties en maar liefst 250 monsters (verspreid over het hele park) om je de stuipen op het lijf te jagen. Hou er wel rekening mee dat het tijdens evenementen als deze extra druk kan zijn.

Een ander element dat van invloed is op de drukte in het park is het weer. Op een warme zonnige dag is het nou eenmaal een stuk drukker dan wanneer het twintig graden is en af en toe regent. Het is aan jou wat je belangrijker vindt: je zou de gok kunnen nemen om op een dag met redelijk weer te gaan.

Meer over Movie Park Germany:

Vragen of opmerkingen?
Laat hieronder een bericht achter. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten over een drukkere dag die je hebt ervaren.

Movie Park Germany drukte
4.3 met 22 stemmen

8 Berichten

PretparkenNederland

33 minuten ago

Ben jij wel eens naar Movie Park Germany geweest en was het toen druk, of enkel bij bepaalde attracties?

Suki

33 minuten ago

5de jaar naar movie park germany met haloween! zeker de moeite waard, maar nooit op haloween zelf, we kiezen meestal een rustiger weekend en dan vaak vrijdag

P

33 minuten ago

Met Halloween niet te doen zo druk uren wachten.. nooit meer

Boedieboe

33 minuten ago

Iemamd enig idee of het morgen druk zal zijn?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Hoi Boedieboe! Bedankt voor je reactie. Dit weten wij niet, misschien dat anderen dit weten? Op welk tijdstip wil je gaan?

Moderator

33 minuten ago

Was het vandaag druk? Hoe heb je het ervaren?

Imca

34 minuten ago

Hoi! Mijn vriend en ik willen graag naar moviepark en twijfelen tussen 19/20 april of 29/30 april. 1e optie is goede vrijdag, 2e optie is in de meivakantie.. Wat raden jullie aan?

Moderator

34 minuten ago

Hoi Imca, Helaas kunnen wij hierin niet adviseren. Of heb je de juiste informatie al mogen ontvangen? Een fijne dag en alvast veel plezier!

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.