Movie Park Germany drukte

Movie Park Germany is een filmthema-attractiepark in het Duitse Bottrop, waar liefhebbers van klassiekers als onder meer Star Trek, Back to the Future en The Walking Dead, maar ook Spongebob Squarepants en Dora, zich op kunnen maken voor een feest der herkenning. De attracties zijn ontworpen voor jong en oud, verdeeld over zeven themazones. Je kunt er ook veel plezier beleven als je op zoek bent naar spanning en sensatie. Zo is de Star Trek: Operation Enterprise-achtbaan maar liefst 40 meter hoog. Het park heeft alle ingrediënten voor een leuk dagje uit voor het hele gezin. Hieronder lees je meer over de drukte in Movie Park Germany.

Bekijk hier of het druk is en ticketveiling >>

Drukteverwachtingen bij Movie Park Germany

Movie Park Germany drukte
Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-je-bezoek

Tijdens een dagje uit wil je genieten van de attracties, maar met jou vaak vele anderen. Het resultaat is dat je meer tijd doorbrengt in de wachtrij dan in de attracties. Handiger is het om je bezoek goed te plannen, zodat je de ergste drukte mijdt. Het is dan ook aan te raden om niet op feestdagen te gaan. Over het algemeen zijn weekdagen buiten de vakantie om het rustigst. Heb je niet de mogelijkheid om buiten het weekend om te gaan? Kies dan voor de zaterdag.

Verder staat het park jaarlijks in oktober in het teken van Halloween in het ‘Halloween Horror Feest’-evenement. Er zijn dan speciale halloweenattracties en maar liefst 250 monsters (verspreid over het hele park) om je de stuipen op het lijf te jagen. Hou er wel rekening mee dat het tijdens evenementen als deze extra druk kan zijn.

Een ander element dat van invloed is op de drukte in het park is het weer. Op een warme zonnige dag is het nou eenmaal een stuk drukker dan wanneer het twintig graden is en af en toe regent. Het is aan jou wat je belangrijker vindt: je zou de gok kunnen nemen om op een dag met redelijk weer te gaan. Zelf informatie toevoegen aan deze pagina over Movie Park Germany drukte? Reageer dan hieronder. We zijn benieuwd wanneer jij geweest bent en of het toen druk was.

Meer over Movie Park Germany:

Vragen of opmerkingen?
Laat hieronder een bericht achter. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten over een drukkere dag die je hebt ervaren.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

6 Comments

 1. wat zijn de verwachtingen voor morgen Hemelvaartsdag? vind de fastpass erg aan de prijs..niet voor iedereen betaalbaar helaas.

 2. Hoi!

  Mijn vriend en ik willen graag naar moviepark en twijfelen tussen 19/20 april of 29/30 april.
  1e optie is goede vrijdag, 2e optie is in de meivakantie..

  Wat raden jullie aan?

 3. 5de jaar naar movie park germany met haloween!
  zeker de moeite waard, maar nooit op haloween zelf, we kiezen meestal een rustiger weekend en dan vaak vrijdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *