Movie Park Germany attracties

Movie Park Germany is the place to be voor alle mensen die houden van spanning en films. Juist deze combinatie is precies wat dit attractiepark je biedt. Leuk voor jong en oud. Een dag is te kort om alles te beleven. Lees hieronder meer over de Movie Park Germany attracties. Ontzettend veel plezier tijdens dit dagje uit!

Bekijk hier de goedkope tickets >>

Extreme attracties in Movie Park Germany.

De attracties zijn onderverdeeld in 3 categorieën. Kan het voor jou niet bloedstollend genoeg zijn, dan vind je hier wat je wilt. Waar kun je

Movie Park Germany attracties
Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl

zoal aan denken:

  • Achtbaan Triple Launch Coaster Star Trek: Operation Enterprise: hier beleef je een bijzondere, intergalactische missie.
  • Dora’s Big River Adventure: een wildwaterbaan waarin het onmogelijk is om droog te blijven. Je krijgt te maken met krokodillen, stroomversnellingen, donkere tunnels en een waterval. Het is trouwens ook nog mogelijk dat je tijdens deze tocht Zwieber ontmoet.
  • The Walking Dead Breakout: speciaal voor alle liefhebbers van horror. Deze attractie kost extra geld en de minimumleeftijd is 16 jaar. Ben je 14, dan mag je wel naar binnen als je een volwassene meeneemt.

Gemiddelde attracties

Iets minder bloedstollend, maar evengoed nog regelmatig angstaanjagend.

  • Avatar Air Glider: altijd al eens willen ervaren hoe het is om te vliegen, dan kun je dat hier beleven. Je bent echter geen vogel, maar Aang uit Avatar. Je zweeft op een horizontale ligger door de lucht.
  • The Lost Temple: bij deze attractie ga je op expeditie en wel naar een oude tempel. Eeuwenoud zelfs en je ontmoet de meest bizarre dieren. Voor deze verrassing moet je wel ver afdalen. Ben je onder de grond, dan zie je meer dan je vermoedt.

Milde attracties

Deze attracties zijn ideaal wanneer je met het hele gezin of met de familie op stap bent. Hier kunnen de kleinsten en mensen voor wie het allemaal wel wat minder spannend mag zijn, relaxt genieten.

  • Teenage Mutant Ninja Turtles – License to Drive: superleuk om hier op een spelende manier de verkeersregels te leren. Misschien haal je zelfs wel een rijbewijs.
  • SpongeBob’s Splash Bash: zeker op een warme dag een aanrader om hier een watergevecht te houden. Trek zeker wel je zwemkleding aan.
  • Pier Side Carousel: de grootste zweefmolen die je kunt vinden. Geniet hier van het prachtige uitzicht.
  • Rescue 112: je voelt je een ware held wanneer je hier de brandjes weet te blussen. Een echte aanrader voor stoere peuters en kleuters. Al zullen oudere kinderen het ook nog heel interessant vinden.

Favoriete filmhelden

In dit park maak je kennis met al je favoriete filmhelden. Alle attracties en shows zijn gelinkt aan een film. Vooral voor kinderen en tieners is deze herkenning ontzettend leuk. Een dagje Movie Park is zeker een aanrader voor schoolreisjes en familiedagen. Zowel jong als oud vermaakt zich hier met gemak een hele dag. Er zijn diverse restaurants aanwezig, dus ergens een hapje eten of iets drinken is ook altijd mogelijk.

Welke attractie vind jij een echter aanrader of zou je wel eens willen ervaren? Laat dit hieronder weten.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares