Movie Park Germany arrangement

Movie Park Germany arrangement

Niet ver over de Nederlands grens bij het plaatsje Bottrop-Kirchhellen ligt het prachige attractiepark Movie Park Germany. Alle attracties en shows draaien om de filmwereld, dus je komt veel bekende figuren tegen. Het park werd in 1996 geopend door Warner Brothers onder de naam Warner Brothers Movie World. In 2005 kreeg het de huidige naam Movie Park Germany. Het park heeft een veelzijdig aanbod aan attracties en shows die verdeeld zijn over verschillende themagebieden. Het is een groot park waar je je met het hele gezin gemakkelijk één of twee dagen volop kunt vermaken.

Bekijk hier de ticketveilingen voor het Movie Park ->

Bekijk hier de dagtickets >>

Movie Park Germany arrangement

Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/movie-park-backstage/2-dagen-movie-park-incl-overnachting-movie-park-holidays-pakketten

Attracties in Movie Park Germany

Er zijn attracties die voor iedereen geschikt zijn. Of het nu om hele milde attracties of juist hele extreme attracties, elk gezinslid vindt wel een favoriete attracties die hij of zij het leukste vind. Neem de spannende Bermuda Triangle. Je neemt plaats in een boot en vaar een geheimzinnige vulkaan binnen, waar je van alles tegenkomt, zoals robots, laserstralen, mist en heftige afdalingen. Houd je van lekker rondjes draaien dan stap je met het hele gezin in de Fairy World Spin, waar je in een extreme draaimolen heftige rondjes maakt en ook nog eens van de grond afkomt. Voor de kleinere kinderen zijn er rustigere attracties zoals de Blue’s Skidoo, waar de kinderen in een groot tekenfilmbeest stappen en op ontdekkingsreis gaan. De veelzijdigheid is zo groot dan lang niet alle attracties te benoemen zijn. Ook de vele leuke shows met bekende filmfiguren en tekenfilmfiguren zijn fantastisch om bij te wonen.

Arrangementen

Als je toch in Duitsland bent dan leent dit bezoekje zich er gelijk voor om een dag langer te blijven. Zo kun je nog een dagje van het park genieten of juist van de Duitse omgeving. Je kunt daarom ook een arrangement boeken van twee dagen en een overnachting in één van de hotels in de buurt van het park, inclusief ontbijt. Ook kun je een arrangement boeken voor twee dagen park en een nacht in een mobile home of een safaritent voor een nog spannendere vakantie-ervaring.

Lees hier meer over:

Een review achterlaten of een andere reactie plaatsen kan hieronder.

Movie Park Germany arrangement
4.7 met 20 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.