Movie Park Germany adres

Wie een compleet dagje uit wil met de gehele familie, die gaat naar Movie Park in het Duitse Bottrop-Kirchhellen. Het drukbezochte en zeker ook bij Nederlanders zeer populaire film- en attractiepark biedt behalve heel veel en zeer uitdagende attracties ook films en indrukwekkende thematische shows. De attracties zijn onderverdeeld in drie categorieën: extreem, gemiddeld en mild en dus is er volop vertier voor kinderen van alle leeftijden. En, zo is gebleken, ook de ouders vermaken zich meer dan prima in het kleurrijke en buitengewoon afwisselende film- en attractiepark. Een aanrader!

Bekijk hier het adres en ticketveiling >>

Bekijk hier de dagtickets van Movie Park Germany >>

Het adres van Movie Park Germany en meer.

Movie Park Germany adres
Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-je-bezoek

Behalve indrukwekkende attracties, ontmoet je in Bottrop ook tal van bekende televisiehelden als bijvoorbeeld Spongebob en de Teenage Mutant Ninja Tutles. Uiteraard is er in Movie Park meer dan voldoende te eten en te drinken. De kinderen genieten echter vooral van de opvallende attracties.

Van de snelheid van de indrukwekkende Ghost Chasers bijvoorbeeld, maar ook van de Bermuda Triangle. In de categorie ‘gemiddeld’ is de Blue Patrol een aanrader terwijl de allerkleinsten ongetwijfeld genieten van Avatar of van de Barnyard Bumpers. Er is voor kinderen in elke leeftijdscategorie meer dan voldoende te beleven.

Shows, eten en shops
Ook de verschillende shows die dagelijks te bezoeken zijn, zijn meer dan de moeite waard. Ook nu geldt dat er shows met verschillende thema’s zijn, ook weer toegespitst op alle leeftijdscategorieën. Na alle attracties, een lekker hapje eten en het bijwonen van een show maakt een bezoek aan een van de vele shops in het park een bezoek aan Movie Park helemaal af.

Movie Park: prima bereikbaar (Warner-Allee 1, 46244 Bottrop, Duitsland)

Voor wie aan een dag niet genoeg heeft; rondom het park zijn veel mogelijkheden om te overnachten zoals het aanschaffen van een seizoenpas ook zeer de moeite waard is en financiële voordelen biedt. Ook voor rolstoelgebruikers is Movie Park prima toegankelijk. Movie Park in Bottrop is dagelijks geopend tot 4 november en gaat open om 10.00 uur. Het park is zowel per bus, trein en auto prima bereikbaar. Voor wie met de auto gaat: toets dan Warner Allee 1 in Bottrop – Kirchhelen in. Want daar is een van Europa’s mooiste pretparken gevestigd.

Movie Park Germany op de kaart:

Informatie toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar info@pretparkennederland.nl.

Vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares