Movie Park Germany adres

Movie Park Germany adres

Wie een compleet dagje uit wil met de gehele familie, die gaat naar Movie Park in het Duitse Bottrop-Kirchhellen. Het drukbezochte en zeker ook bij Nederlanders zeer populaire film- en attractiepark biedt behalve heel veel en zeer uitdagende attracties ook films en indrukwekkende thematische shows. De attracties zijn onderverdeeld in drie categorieën: extreem, gemiddeld en mild en dus is er volop vertier voor kinderen van alle leeftijden. En, zo is gebleken, ook de ouders vermaken zich meer dan prima in het kleurrijke en buitengewoon afwisselende film- en attractiepark. Een aanrader!

Bekijk hier het adres en ticketveiling >>

Bekijk hier de dagtickets van Movie Park Germany >>

Ontmoet je favoriete televisiehelden in Movie Park Germany

Movie Park Germany adres

Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl/plan-je-bezoek

Behalve indrukwekkende attracties, ontmoet je in Bottrop ook tal van bekende televisiehelden als bijvoorbeeld Spongebob en de Teenage Mutant Ninja Tutles. Uiteraard is er in Movie Park meer dan voldoende te eten en te drinken. De kinderen genieten echter vooral van de opvallende attracties. Van de snelheid van de indrukwekkende Ghost Chasers bijvoorbeeld, maar ook van de Bermuda Triangle. In de categorie ‘gemiddeld’ is de Blue Patrol een aanrader terwijl de allerkleinsten ongetwijfeld genieten van Avatar of van de Barnyard Bumpers. Er is voor kinderen in elke leeftijdscategorie meer dan voldoende te beleven.

Shows, eten en shops
Ook de verschillende shows die dagelijks te bezoeken zijn, zijn meer dan de moeite waard. Ook nu geldt dat er shows met verschillende thema’s zijn, ook weer toegespitst op alle leeftijdscategorieën. Na alle attracties, een lekker hapje eten en het bijwonen van een show maakt een bezoek aan een van de vele shops in het park een bezoek aan Movie Park helemaal af.

Movie Park: prima bereikbaar (Warner-Allee 1, 46244 Bottrop, Duitsland)

Voor wie aan een dag niet genoeg heeft; rondom het park zijn veel mogelijkheden om te overnachten zoals het aanschaffen van een seizoenpas ook zeer de moeite waard is en financiële voordelen biedt. Ook voor rolstoelgebruikers is Movie Park prima toegankelijk. Movie Park in Bottrop is dagelijks geopend tot 4 november en gaat open om 10.00 uur. Het park is zowel per bus, trein en auto prima bereikbaar. Voor wie met de auto gaat: toets dan Warner Allee 1 in Bottrop – Kirchhelen in. Want daar is een van Europa’s mooiste pretparken gevestigd.

Movie Park Germany op de kaart:

Vragen of opmerkingen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Movie Park Germany adres
4.6 met 8 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.