Heerlijk een dagje ravotten in een pretpark. Movie Park Germany bevindt zich op een klein uurtje rijden vanaf Arnhem. Het pretpark is geschikt voor de allerkleinste kinderen, maar ook volwassenen en pubers kunnen zich er prima een dag vermaken. De verschillende thema gebieden in het park, zorgen voor een leuke beleving en brengen veel sfeer in Movie Park. De jongste kinderen vermaken zich de hele dag prima in Nickland waar veel attracties staan die speciaal op hun zijn afgestemd. Zo is er een junior coaster, zweefmolen en draaimolen. Voor de pubers en volwassenen bevinden zich in de rest van het park een keur aan attracties waar ze zich fantastisch in zullen vermaken. Daarnaast biedt het park verschillende spectaculaire shows.

Bekijk hier de aanbiedingen ->

Movie Park Germany tickets in de aanbieding

Tickets voor Movie Park Germany koop je normaliter via de website van het park zelf. Echter lopen er op dit moment via divers websites acties, waardoor je

Movie Park Germany aanbieding

Bron: https://www.movieparkgermany.de/nl

voor een gunstig tarief entreekaarten kunt scoren. Zo koop je bijvoorbeeld via de website van Travelbird al tickets voor €19,99 per persoon.
Via Vakantieveilingen kun je meedoen aan een veiling waarbij je tegen andere bieders op biedt. Diegene met het hoogste bod aan het einde van de veiling wint de tickets. Hier komen wel nog €5,- administratiekosten bij. Extra personen kun je bijkopen aan het einde van de veiling.
Via de website van de ANWB koop je tickets met maxilmaal €16,- korting. Hiervoor dien je wel ANWB-lid te zijn.

Aanbiedingen inclusief overnachting

Is een dag in Movie Park Germany voor jou niet voldoende? Via de website van Travelbird ben je in de mogelijkheid om diverse deals te sluiten inclusief hotelovernachting en ontbijt. Zo overnacht je bijvoorbeeld in Gelsenkirchen, Essen of Düsseldorf. Vanaf €49,- per persoon, heb je een overnachting inclusief ontbijt en krijg je ook nog een 2 dagen lang toegang tot Movie Park. Zo kun je extra lang genieten van alle attracties.

Vragen of opmerkingen?
Laat dan hieronder een bericht achter.


Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *