Mooiste pretparken van Nederland

Op internet heb je filmpjes van de meest gave pretparken gezien met de mooiste thema`s of de meest intense achtbanen. Daar zou je graag een keer heen willen, maar helaas zijn deze pretparken vaak alleen te vinden in Azië of Noord-Amerika. Gelukkig heeft ons eigen kleine landje ook een indrukwekkend aanbod aan de mooiste en vetste pretparken. De meeste zul je ongetwijfeld wel kennen of al een bezocht hebben, maar het blijft moeilijk om te kiezen welk pretpark je wilt bezoeken. Daarom volgt hier een lijst met de mooiste pretparken van Nederland en waarom je deze moet bezoeken.

Bekijk hier het mooiste pretpark >>

Welke pretparken zijn het mooiste?

Mooiste pretparken van Nederland

De Efteling
Dit is wellicht het bekendste en meest bezochte pretpark van Nederland. Droom lekker weg bij de prachtige sprookjes in het sprookjesbos, of krijg een adrenalinekick in van de prachtige achtbanen. Dit park te groot om in een dag te bezoeken, daarom is er de optie om magisch te overnachten in het Efteling hotel of Bosrijk.

Walibi
Voor wie van wat meer uitdaging houdt, is Walibi het perfecte dagje uit. Dit pretpark staat vooral bekend om zijn spannende achtbanen, zoals de Goliath of El Condor. Wie het wat rustiger aan wil doen, kan een van de coole shows bezoeken. Ook voor de jongere kinderen is er tegenwoordig veel te beleven.

Een mooi pretpark in België.

Plopsaland
Dit is en eentje voor de allerkleinsten. De echte fans van Studio 100 kunnen hier hun vriendjes van tv, zoals Bumba, Samsom en Gert en Mega Mindy, in het echt ontmoeten. De attracties zijn kindvriendelijk, zodat jouw kind een geweldige eerste ervaring met pretparken kan hebben. Dit pretpark is gelegen bij Centerparcs Huttenheugte, dus waarom zou je er niet lekker een weekendje weg van maken? Ga naar de website van Plopsaland: https://www.plopsa.be/nl

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden.

Efteling
Bekijk hier de ATTRACTIES van de Efteling >>
Walibi
Bekijk de ATTRACTIES van Walibi >>
Attractiepark Slagharen
Bekijk de ATTRACTIES van Slagharen >>
Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>
Duinrell
Bekijk de ATTRACTIES van Duinrell >>
Plopsa
Bekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>
Hellendoorn
Bekijk de ATTRACTIES van Hellendoorn >>

Wat vind jij het mooiste pretpark van Nederland en waarom? Laat dit hieronder weten.

Last updated: vrijdag 25 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *