Monkey Town

Monkey Town

Monkey is niet de naam voor één of andere apenpretpark, maar voor een overdekt kinderspeelparadijs waar kinderen onbezorgd kunnen spelen en volop kunnen klimmen en klauteren. Om een vestiging van Monkey Town te bezoeken hoef je niet lang te zoeken of te rijden. Monkey Town heeft namelijk door het gehele land allerlei vestigingen, zodat er altijd wel een Monkey Town bij jou in de buurt is. Daarnaast is Monkey Town momenteel ook druk bezig om internationaal te gaan en vestigingen te openen in België, Duitsland en Turkije.

Bekijk hier overnachtingen om naar Monkey Town te gaan >>

Lekker als aapjes tekeer gaan

Monkey Town
Bron: https://www.monkeytown.eu/

Kinderen beleven echt een topdag bij Monkey Town en kunnen zich de hele dag vermaken. Je kunt er klimmen, klauteren, door tunnels kruipen en op trampolines en springkussens springen. En ben je na al dat geklim wat moe geworden, dan neem je nog een duik in de ballenbak of maak je mooie bouwwerken met superlego. Daarnaast zijn er ook vestigingen van Monkey Town die allerlei extra faciliteiten aanbieden, zoals lasergamen, bowling of indoorgolf. Ook zijn er een aantal vestigingen met een grote outdoorspeelruimte en heeft Monkey Town Apeldoorn de beschikking over indoorklimsensatie Fun Climb, waar je metershoog kunt klimmen en omdat je goed veilig vast zit ook een duik kunt maken van enkele meters naar beneden. Deze attracties mag ook door ouders beklommen worden. Ouders zijn ook gratis welkom en kunnen zich prima vermaken op het terras met koffie en gratis internet.

Kinderfeestje

Wil je je verjaardagsfeestje vieren bij Monkey Town? Dat kan! Je wordt dan met je gasten ontvangen om de hele dag lekker te spelen en als jarige krijg je ook nog een cadeautje. Uiteraard hoort er bij een kinderfeestje ook het nodige patat met mayonaise en een glas limonade. En daar zullen jullie na de hele dag geklommen te hebben ook wel zin in hebben. Uiteraard krijg je tussendoor ook nog ijsjes, snoep en snacks, zodat je een onvergetelijke verjaardag beleeft. En uiteraard is Monkey Town ook een ideale locatie om op schoolreisje te gaan.

Bekijk hier meer leuke pretparken.

Vragen, opmerkingen of deel jouw ervaring hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *