Monkey Town Warmond

Monkey Town Warmond

Gewoon goedkoop een dagje uit in Nederland: dat moet kunnen! Ga naar Monkey Town in Warmond!
Gewoon goedkoop een dagje erop uit met de kleintjes: wie wil dat nu niet? Helaas is voordelig op stap gaan naar een leuk themapark, naar een toffe speeltuin of en leerzaam dierenpark vandaag de dag behoorlijk duur. Voor veel gezinnen is een dagje uit naar een gemiddeld park vrij duur. Het kan daarom extra leuk zijn om naar Monkey Town te Warmond te gaan. Hieronder lees je meer over de activiteiten en heb je de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Monkey Town te gaan >>

Activiteiten in Monkey Town Warmond

Monkey Town Warmond

Bron: https://www.monkeytown.eu/warmond

Wat maakt het speelparadijs Monkey Town in Warmond nu zo speciaal, naast het enorme oppervlakte van deze speeltuin? Nou, vooral de grote variatie aan activiteiten in deze kinderspeeltuin is bijzonder te noemen. Neem bijvoorbeeld de Super Lego Speelgoedblokken, waarmee kinderen hun eigen hut in elkaar kunnen zetten. Of de snelle glijbanen en trampolines, waar kinderen vaak moeilijk vanaf te halen zin omdat het zo leuk is. Aantrekkelijk zijn ook de klimtoestellen waarop geklauterd kan worden, de spannende tunnels waar de kids zich doorheen moeten wurmen en de gave ballenbak. Een echte trekpleister voor met name jongens is de grote voetbalkooi, waar lekker gesport kan worden. De ouders kunnen lekke aanschuiven bij het restaurant voor koffie / thee en gratis wifi. En hebben vanaf daar goed zicht op hun kinderen!

Review Monkey Town te Warmond.

Ben je naar de indoorspeeltuin geweest en wil je graag een reactie achterlaten wat je vond van alles? Laat dan hieronder een bericht achter. Voor vragen, opmerkingen en meer kan je hieronder ook het formulier invullen.

Wat vind jij?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.