Monkey Town Waalwijk

Monkey Town Waalwijk

Monkey Town, een paradijs voor kinderen. Ga naar het speelparadijs in Waalwijk.
In de Brabantse plaats Waalwijk is één van de vestigingen van Monkey Town te vinden. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen hier genieten en volop speelplezier beleven. Ook aan de ouders en/of begeleiders wordt gedacht. Een lekker kopje koffie behoort tot de mogelijkheden. Ook kan er wat gegeten worden. Kortom, alles wat je nodig hebt is op één plek te vinden.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Monkey Town te gaan >>

Meer informatie over het indoorspeelparadijs in Waalwijk.

Monkey Town Waalwijk

Bron: https://www.monkeytown.eu/waalwijk

Hygiëne
Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Monkey Town. Het dragen van sokken is verplicht. Mocht je geen sokken aan hebben of bij je hebben, dan koop je deze voor slechts 1,50 euro. Reinheid in het speelgebied is belangrijk. Voedsel dient op de aanwezige terrassen gegeten te worden. Ook de drankjes dienen niet tussen de speeltoestellen genuttigd te worden. Op deze manier blijft de speelomgeving schoon.
Ook in de keuken wordt gewerkt volgens de geldende normen op het gebied van hygiëne.

Tarieven
Het is niet de bedoeling dat kinderen zonder toezicht komen spelen. Er dient altijd een volwassen begeleider samen met de kids naar dit gezellige speelparadijs te komen. Vanaf de leeftijd van 18 jaar is de toegang helemaal gratis. Voor kinderen geldt een tarief van 7,50 euro. Ook wordt er voor kinderen tot en met vier jaar een zogenaamd peutertarief van 5 euro gehanteerd. Hier zitten echter wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Één van deze voorwaarden is dat het gereduceerde tarief alleen op maandag tot en met vrijdag geldt. Ook dien je voor half twaalf binnen te zijn. Tijdens vakantieperiodes geldt deze aanbieding niet. Als je van plan bent om vaker naar Monkey Town te gaan loont het de moeite om eens na te denken over de aanschaf van een 10-ritten kaart. De kosten hiervan bedragen 55 euro. Je bespaart een aanzienlijk bedrag als je tien keer naar Monkey Town gaat met deze kaart.

Review plaatsen of een opmerking kan hieronder.

Monkey Town Waalwijk
4.2 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.