Monkey Town in Vught

Wie tegenwoordig met zijn kinderen naar een leuk park toegaat – of dat nu een speeltuin, attractiepark of dierentuin is – weet hoe duur zo’n attractie kan uitpakken. Binnen no time ben je tientallen euro’s kwijt, waarvoor je in het speelpark altijd naar waarde krijgt terugbetaald. Met name als je meerdere (klein)kinderen hebt, of een kinderverjaardag organiseert, gaat een speeltuin bezoeken in de papieren lopen. Daarom kan het erg leuk zijn om een dagje naar Monkey Town te gaan met de kids. Voor de meesten een betaalbaar speelparadijs, hieronder lees je meer over de attracties en kan je een review achterlaten.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Monkey Town te gaan >>

Attracties in Monkey Town in Vught

Monkey Town Vught

Bron: https://www.monkeytown.eu/vught

Zowel jong als oud kunnen in Monkey Town in Vught plezier maken en lekker ontspannen. Voor de kinderen zijn er tal van speeltoestellen beschikbaar, in alle denkbare variaties. Natuurlijk roetsjen de kinderen meerdere keren van de grote glijbanen in Monkey Town af. Hierbij bereiken ze een hele stoere snelheid! Ze kunnen ook eindeloos door de vele tunnels kruipen, op zoek naar de juiste route. En wat zeker niet vergeten mag worden, zijn de gave trampolines en springkussens in Monkey Town. De kinderen kunnen hun energie daarop helemaal kwijt. Verder kan er natuurlijk volop geklommen worden, een duik in de ballenbak genomen worden en rondgereden worden op fietsjes of in autootjes. Voor de kleinsten zijn er de leuke bouwstenen, waarmee ze hun eigen huisje kunnen bouwen. De ouders kunnen lekker meedoen met de kids of ontspannen op het indoorterras en daarbij wat lekkers bestellen in het restaurant. De wifi in Monkey Town is gratis, dus daar zal het niet aan liggen!

Review Monkey Town te Vught.

Heb je een bepaalde ervaring met het speelparadijs in Vught en wil je die delen met anderen? Dan kan je hieronder het formulier invullen. Bijvoorbeeld een goede ervaring of juist een mindere.

Monkey Town Vught
4.3 met 10 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *