Monkey Town Rotterdam

Monkey Town Rotterdam

Monkey Town in Rotterdam staat bekend als het leukste speelparadijs van de stad. En dat is niet voor niets, want kinderen kunnen zich hier uren vermaken en naar hartenlust spelen. Op een oppervlakte van maar liefst 2000 m2 zijn allerlei soorten speeltoestellen te vinden. Zoals een gave hangbrug, veel spannende tunnels, gave grote Legoblokken, diverse glijbanen en natuurlijk allerlei toestellen om in te klimmen en op te klauteren. De trampolines en ballenbak zorgen ook voor veel lol. Intussen kun jij als ouder of begeleider lekker gratis internetten of een leuk tijdschrift lezen.

Bekijk hier de overnachtingen in Rotterdam om naar Monkey Town te gaan >>

Ervaring met Monkey Town?

Heb je een goede of juist een mindere ervaring met het speelparadijs, dan kan je die hieronder invullen.

Monkey Town Rotterdam
Wat vind jij?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.