Monkey Town Rijswijk

Tijdens vakanties of in het weekend heb je er tijd voor: even lekker met de kinderen op stap naar een leuke speeltuin in Nederland. De keuze is qua speelparken en uitjes tegenwoordig overweldigend, maar de meeste uitstapjes voor kinderen hebben wel één ding gemeen: ze zijn aan de dure kant. Veel mensen kiezen er daarom voor om attractieparken en dierentuinen te mijden, gewoon omdat het te veel geld kost. Maak bij Monkey Town Rijswijk kan je wel een heel leuk dagje uit boeken, en voor velen nog betaalbaar ook. Hieronder lees je meer over het speelparadijs en heb je de mogelijkheid om een review achter te laten.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Monkey Town te gaan >>

Activiteiten in Monkey Town in Rijswijk

Monkey Town Rijswijk

Bron: https://www.monkeytown.eu/rijswijk

Jong en oud komen in Monkey Town in Rijswijk goed aan hun trekken. Klauter samen met de kinderen door de spannende speeltoestellen die in Monkey Town volop te vinden zijn. Natuurlijk glijden de kleintjes meerdere keren van een van de zes grote glijbanen naar beneden, waarbij ze dikke lol hebben. Supertof zijn ook de grote speelblokken, die doen denken aan LEGO maar behoorlijk veel groter zijn. De kinderen kunnen er een leuke hut van bouwen en zijn daar wel even mee zoet. Verder heeft Monkey Town in Rijswijk nog veel meer te bieden: leuke klimtoestellen, maar liefst acht trampolines, een voetbalkooi en een toffe ballenbak. Sinds kort kun je in Monkey Town in Rijswijk zelfs minigolven en lasergamen. Hoe tof is dat! De ouders kunnen intussen lekker relaxen in de fraaie lounge, waar eten en drinken verkrijgbaar is en gratis wifi.

Ervaring met Monkey Town?

Wil je een review plaatsen over het speelparadijs, bijvoorbeeld wat je minder goed vond of juist wat heel erg goed is? Vul dan hieronder het formulier in.

Veel plezier!

Monkey Town Rijswijk
4.6 met 21 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *