Monkey Town Purmerend

Wellicht herken je deze situatie wel: de vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat de kinderen thuis zijn. De hele dag thuis zitten is dan geen optie. Je gunt jouw kinderen natuurlijk plezier, dus er worden dagjes uit gepland. Maar voor de gemiddelde Nederlandse gezinnen met een normaal inkomen zijn dagjes weg naar een speeltuin of pretpark tegenwoordig nauwelijks betaalbaar meer. Zeker niet als je meerdere kinderen hebt of vaker met z’n allen op stap wilt.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Monkey Town te gaan >>

Een van de betere speeltuinen om een keer met jouw kinderen te bezoeken, of

Monkey Town Purmerend

Bron: https://www.monkeytown.eu/purmerend

waar je een kinderfeestje kunt organiseren, is Monkey Town in Purmerend. Ook als het slecht weer is kun je hier prima terecht, want Monkey Town is een binnenspeeltuin.

Activiteiten in Monkey Town Purmerend

Wat kunnen kinderen en hun ouders tijdens een bezoek aan Monkey Town in Purmerend doen? Het antwoord is simpel: voor jonge en oud is er in Monkey Town meer dan genoeg te beleven. Een dagje uit vliegt hier voorbij. Zo vermaken kinderen zich urenlang op de glijbanen, in de klimtoren, op de trampolines of in de ballenbak van Monkey Town. De springkussens, spannende tunnels en gave glijbanen maken elk kind blij. En natuurlijk kunnen de kids hier ook rondrijden op een tof fietsje of zich lekker uitleven met de bouwblokken. Als ouder of begeleider zit je ook goed in Monkey Town in Purmerend. Je kunt gezellig zitten op een van de vele stoelen hier, onder het genot van een kopje koffie en een boek. Kijk je liever even op internet, dan is dat met de beschikbare gratis wifi geen probleem!

Wat is jouw ervaring met Monkey Town te Purmerend?

Plaats hieronder een review.

Monkey Town Purmerend
4.6 met 7 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *