Monkey Town Gouda

Monkey Town Gouda

Met het gezin een dagje op stap in Nederland is vaak een dure aangelegenheid. Wie een dierentuin of attractiepark bezoekt, weet dat zoiets flink wat kan kosten. Vooral kinderen met gezinnen en ouders die een kinderfeestje organiseren in een pretpark, merken dit goed in hun portemonnee. Naast de entreeprijs ben je namelijk ook vaak geld kwijt voor de parkeerkosten en soms voor extra attracties. Daarnaast wil je ook graag iets eten en drinken in het park. Al met al kan zo’n dagje dan behoorlijk duur uitvallen. Bij Monkey Town te Gouda kan je genieten van een heerlijk (mid)dagje uit met de kids.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Monkey Town te gaan >>

Monkey Town in Gouda: afwisseling en avontuur

Monkey Town Gouda

Bron: https://www.monkeytown.eu/gouda

Zowel voor kinderen als hun ouders is er in het superieure speelparadijs Monkey Town in Gouda het nodige te beleven. Kinderen kunnen hier even helemaal los gaan in de gave mini cars, op de spekgladde glijbanen, in de ballenbak, bij de giga knikkerbaan of hun weg zoeken in de vele uitdagende klimtoestellen. Voor de allerkleinsten van 1 tot 4 jaar is er in Monkey Town een aparte speelafdeling, waar deze kinderen op hun gemak kunnen spelen. Verder kunnen kinderen hier zelf lasergamen. Als het lekker weer is, is naast de indoor speeltuin ook de buitenspeeltuin van Monkey Town open. Oh ja: ouders kunnen hun tijd hier ook nuttig besteden. Lekker meespelen met de kleintjes, op een terrasje koffie drinken, gratis wifi en tijdschriften: dat zijn voldoende mogelijkheden toch?

Veel plezier in Monkey Town te Gouda!

Wij wensen je heel veel plezier bij Monkey Town! Mocht je er al geweest zijn en je graag een ervaring wilt delen met anderen dan kan je hieronder het formulier invullen. Je kunt aangeven wat je van het speelparadijs vond, de prijzen en eventuele andere dingen die je opgemerkt zijn.

Monkey Town Gouda
4.8 met 4 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.