Monkey Town Breda

Klimmen, glijden en springen; het kan allemaal in Monkey Town Breda. Het indoor speelparadijs – dat verschillende vestigingen in Nederland heeft – biedt uitdagingen genoeg voor de wat jongere kinderen, terwijl de ouders kunnen genieten van gratis wifi, een kop koffie én gratis entree. Er hoeft dus alleen voor de spelende kinderen betaald te worden.

Bekijk hier de overnachtingen in Breda om naar Monkey Town te gaan >>

Trampolines en glijbanen in Monkey Town Breda.

Naar boven glijden na tal van hindernissen te hebben genomen en overwonnen en weer naar beneden roetsjen via een van de vele glijbanen. Springen op een van de talloze trampolines en onderduiken in de ballenbak. Kinderen kunnen hun energie prima kwijt in Monkey

Monkey Town Breda

Bron: https://www.monkeytown.eu/breda

Town Breda. Zorg er als ouders wel voor dat de kinderen sokken dragen, dit is namelijk verplicht.

Partyroom
Terwijl de ouders hun kroost in de gaten kunnen houden en gratis gebruik kunnen maken van internet, vermaken peuters zich in de Partyroom en maken ze een salto op de trampoline. Er is in Breda voldoende mogelijkheid de energie die verbruikt wordt door de kinderen aan te vullen met eten en drinken, dat overigens niet meegenomen mag worden. Niet om te pesten, maar vanwege regels die nu eenmaal gelden en dus nageleefd moeten worden.

Speciaal tarief peuters
Monkey Town Breda is zeven dagen per week geopend en voor peuters geldt een speciaal tarief. Bovendien is het financieel aantrekkelijk een clubkaart of abonnement aan te schaffen, want zeker weten dat de kinderen na een keer Monkey Town Breda nog veel vaker naar hét indoor speelparadijs van Breda (en Brabant) willen. Bij Monkey Town is parkeren nog gewoon gratis en geheid dat de kinderen deel willen nemen aan het Schatkistspel. Uiteraard is Monkey Town ook de plek waar je je kinderfeestje viert en is het ook prima geschikt voor schoolreisjes. Voor verschillende gelegenheden kunnen aantrekkelijke arrangementen geboekt worden. Het personeel helpt je graag verder.

Monkey Town Breda is gevestigd aan de Tramsingel 48 in Breda. Zie verder ook www. monkeytown.eu/breda.

Bekijk hier meer over het indoorspeelparadis in Apeldoorn.

Laat hieronder een reactie achter bij vragen of als je een review wilt achterlaten.

Monkey Town Breda
4.5 met 15 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *