Monkey Town Arnhem

Money Town Arnhem

Wat is er leuker dan een dagje met je kinderen op stap te gaan voor een voordelig bedrag? Tegenwoordig zijn de entreeprijzen van kinderparken niet goedkoop. Dan is het natuurlijk perfect als je ergens korting kunt scoren, zodat het uitstapje met jouw kinderen ook financieel leuk blijft. Via het internet kun je van die leuke entreekortingen op attracties in Nederland krijgen misschien wel. Niet alleen op grote parken als Duinrell of de Efteling, maar ook op dierentuinen en binnenspeeltuinen. Zo kun je met jouw kinderen of kleinkinderen, of bijvoorbeeld voor een kinderfeestje, lekker goedkoop naar de leuke indoorspeeltuin Monkey Town in Arnhem toe. Wat kunnen jouw kids in Money Town precies allemaal doen? En is het er ook voor volwassenen leuk?

Bekijk hier de goedkope tickets >>

Monkey Town in Arnhem: even lekker de energie eruit

Monkey Town Arnhem

Bron: https://www.monkeytown.eu/arnhem

Monkey Town staat bekend als de beste en populairste binnenspeeltuin voor kinderen en hun ouders in Nederland. Er zijn in Nederland veel vestigingen van Monkey Town, ook in Arnhem. Kinderen kunnen in Monkey Town lekker rondrennen, met of zonder een karretje van glijbanen sjezen. Maar natuurlijk kunnen ze ook lekker hun energie kwijt door te klimmen, klauteren of op fietsjes en in autootjes rond te rijden. Voor de allerkleinsten zijn er natuurlijk de leuke ballenbak en de speelplekken met bouwblokken. En vergeet de trampolines ook niet. De ouders of begeleiders hoeven zich in de tussen tjjd niet te vervelen. Er zijn namelijk zit plekken genoeg in Monkey Town en er is van alles te koop, zoals koffie, gebak, tosti’s, friet en frikandellen of kroketten. En natuurlijk is er gratis wifi beschikbaar in deze binnenspeeltuin jn Arnhem. Voor elk wat wils sus en vermaak voor alle leeftijden!

Bestel nu een of meer goedkope kaartjes voor Monkey Town

Bezorg jouw gezin, de klasgenootjes van jouw zoon of dochter of de kleinkinderen ook een toffe speeldag. Koop jouw kortingskaartjes voor Monkey Town in Arnhem eventuele via het internet als het te krijgen is. Plezier gegarandeerd voor iedereen, dat kunnen we jou verzekeren.

Vragen, opmerkingen of een review achterlaten kan hieronder.

Monkey Town Arnhem
4.7 met 9 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.