Moco museum tickets

Het Moco museum is een museum in Amsterdam. Moco staat voor Modern Contemporary, en in dit museum vind je dan ook allemaal moderne kunst. Zo zijn er veel werken van Banksy te zien, bijvoorbeeld zijn beroemde creaties “the girl with Balloon”, “Laugh Now” en “Keep it Real”. Ook heeft het museum werken van Roy Liechtenstein en is er altijd een expositie te vinden. Heel bijzonder is de Roy Liechtenstein 3D kamer, een kamer die helemaal ingericht en geverfd is in pop-art stijl waardoor je je in een schilderij waant. Het Moco Museum is gevestigd in een klassiek herenhuis aan het Museumplein, een unieke locatie om eens wat kunst te bekijken. Hieronder lees je meer over het kopen van tickets voor het museum.

Bekijk hier de toegangskaarten >>

Tickets voor het Moco museum.

Moco museum tickets

Bron: https://tickets.mocomuseum.com/en

Voor het Moco Museum kun je een ticket kopen bij de de kassa van het museum zelf, of een ticket online bestellen. De rij voor de kassa is wel altijd heel lang, dus het is slimmer om je ticket van te voren te bestellen. Dan kun je namelijk zo goed als meteen doorlopen. Als je online een ticket koopt, moet je wel zeker weten dat je die dag gaat. Je moet namelijk een specifieke datum invullen en je kunt geen geld terugkrijgen.

  • Aan de deur

Een gewoon ticket voor het Moco museum kost € 13,50. Studenten betalen € 11,00 en jongeren (10-15 jaar) € 8,50. Als je voor 11:00 of na 17:00 naar het museum gaat, betaal je het daltarief van € 10,00. Als je een jeugdticket koopt, moet je in het museum je leeftijd kunnen aantonen. Studenten moeten hun collegekaart laten zien bij de entree.

  • Online ticket kopen

Online tickets zijn goedkoper dan kaartjes aan de deur. Als je online een ticket voor het museum koopt, kost dit € 12,00. Voor studenten kost een online ticket € 10,00 en voor jongeren (10-15 jaar) € 7,50. Het daltarief (voor 11:00 of na 17:00) is € 10,00.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Moco museum tickets
4.8 met 9 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *