Moco museum openingstijden

Moco museum openingstijden

Openingstijden van het Moco Museum.
Het Moco museum is misschien wel het meest eigentijdse museum, geheel gericht op kunst van bewezen kunstenaars. Hoewel de website al een lust voor het oog is, is het museum nog veel bijzonderder. Je vindt er namelijk werken van de grote namen, denk aan: Banksey en Icy & Sot. Banksey kennen we natuurlijk allemaal van ‘Girl with Balloon’, dat onlangs op een veiling door de papierversnipperaar werd gehaald. Hierdoor raakte de kunstenaar in opspraak. Zijn werken zijn door deze actie alleen maar meer waard geworden. Icy & Sot wordt ook wel de Banksy van Iran genoemd. Het werk is in Iran verboden, maar gelukkig kunnen wij hier in Nederland wel van genieten.

Bekijk hier de tickets en meer >>

De openingstijden en locatie.

Moco museum openingstijden

Bron: https://mocomuseum.com/plan-your-visit/

Het Moco Museum ligt aan het Museumplein in Amsterdam en is dus uitstekend te combineren aan een van de andere musea die daar gevestigd zijn. Denk hierbij aan het van Gogh museum en het Rijksmuseum. Het museum ligt in een bijzonder pand, ontworpen door Eduard Cuypers. Eduard Cuypers ontwierp ook het centraal station in Amsterdam en het Rijksmuseum.

Om een dagje naar het museum te plannen is het wel heel belangrijk dat je weet hoe laat je terecht kan bij het Moco museum. Omdat de tijden per periode wisselen, hierbij een overzicht:

  • Het museum is van augustus tot 3 november geopend van: 9:00 uur tot 19:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het museum nog een uurtje langer open.
  • Het museum is van november tot en met maart geopend van: 10:00 uur tot 18:00 uur.
  • Het museum is van maart tot en met juni geopend van: 10:00 uur tot 18:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het museum nog een uurtje langer open.
  • Het museum is van juli tot en met augustus geopend van: 9:00 uur tot 19:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het museum nog een uurtje langer open.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Moco museum openingstijden
4.9 met 10 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.