Moco museum korting

Moco museum korting

Moderne en hedendaagse kunst. Dat vind je in het Moco museum in Amsterdam. Je maakt hier kennis met de werken van grootheden in de kunstwereld van over de hele wereld. Een aantal namen: Banksy en Warhol. Zin in een bezoekje, maar dan het liefst wel met korting? Dat moet lukken. Kijk hieronder voor een breed scala aan mogelijkheden.

Bekijk hier meer info >>

Kortingen verkrijgbaar?

 • Moco museum korting

  Bron: https://tickets.mocomuseum.com/en

  Door je tickets te kopen via de ANWB, betaal je op zich dezelfde prijs als bij de kassa, maar de audiotour krijg je er gratis bij. Ben je lid van deze organisatie, dan kan dit dus een goede optie zijn. Het is ook altijd fijn als je niet bij een kassa in de rij hoeft te staan.

 • Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen.
 • Woon je in de buurt en lukt het je om al op tijd binnen te zijn, dan betaal je een gereduceerd tarief. Dit is namelijk geldig voor 11:00 uur en na 17:00 uur. In juli en augustus geldt dit iedere dag en in de maanden september tot en met juni alleen in het weekend.
 • Aan de ene kant is een verbouwing niet prettig als je een museum bezoekt, maar bij het Moco museum kan het je wel korting opleveren. Ook als er werkzaamheden zijn aan een van de tentoonstellingen zijn de toegangskaartjes een paar euro goedkoper.
 • Met de volgende kaarten en passen krijg je altijd een leuke korting: studentenkaart, CJP, I Amsterdam Card en de Stadspas.
 • Kijk op de website van Tripper of er kortingskaartjes worden aangeboden. Af en toe zijn ze uitverkocht, maar als ze voorradig zijn, levert dit een flinke korting op.
 • Ook op de website Tiqets kun je terecht voor korting op je entreebewijzen.
 • Beantwoord de vragen op dagjeuitquiz.nl en hopelijk win je een toegangskaartje. Dan kun je uiteraard helemaal gratis naar binnen in het Moco museum.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Moco museum korting
4.8 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.