Moco museum adres

Moco museum adres

Het Moco Museum (Modern Contemporary Museum) is hét museum in Amsterdam dat je moet bezoeken als je dol bent op moderne en hedendaagse kunst. Naast dat je er meerdere inspirerende tentoonstellingen vindt, zul je er ook genieten van de mooie locatie. Het Moco Museum is namelijk gevestigd in een karakteristiek pand midden op het beroemde Museumplein! Bekijk hieronder het adres en heb je de mogelijkheid om tickets te kopen voor het museum.

Bekijk hier de tickets >>

Adres en ligging van het Moco Museum

Moco museum adres

Bron: https://mocomuseum.com/plan-your-visit/

Het Moco Museum ligt in de Honthorststraat nummer 20, 1071 DE te Amsterdam. Zoals al eerder genoemd bevindt het museum midden op het Museumplein, waardoor je een bezoekje aan het museum ideaal kunt combineren met andere uitjes. Zo vind je op het Museumplein onder andere het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Daarnaast kun je op het Museumplein ook heerlijk een kopje koffie drinken of een restaurantje bezoeken.

Hoe kun je het Moco Museum bereiken?

Reis je naar het Moco Museum met het openbaar vervoer? Vanaf Utrecht Centraal bereik je in ongeveer 60 minuten het museum. Vanaf Amsterdam Centraal is het het makkelijkst om de tram te nemen in de richting van het Moco Museum.

  • Je kunt tramlijn 2 richting Nieuw Sloten nemen, of
  • Tramlijn 12 richting Amstel Station

Mocht je van wandelen houden, dan kun je er ook voor kiezen om vanaf Amsterdam Centraal te gaan lopen naar het museum. In ongeveer 30 minuten bereik je het museum, terwijl je ondertussen geniet van een leuke en toeristische stadswandeling!

Reis je liever met de auto? Je kunt het museum bereiken via de A1, A2, A12 en A27. Vanaf Utrecht zul je in ongeveer 40 minuten bij het museum aankomen. Het is niet mogelijk om bij het museum zelf te parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Q-Park. Als je de ingang tegenover Het Concertgebouw neemt, kom je uit aan de westkant van het Museumplein en zul je binnen een paar minuten naar het Moco Museum kunnen lopen.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Moco museum adres
4.7 met 3 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.