Minihaven

Met je kinderen dingen beleven, zoals leuk uitjes, is het leukste wat je als ouder kunt wensen. Alleen is er vaak een probleem: veel uitjes komen op hetzelfde neer. Je gaat naar een speeltuin attractiepark, of naar een dierentuin. Uiteraard zijn dit allemaal leuke dingen om heen te gaan, maar er is nog veel meer te beleven. Er zijn namelijk ook uitjes die echt uniek zijn. Waardoor je kind op school echt iets unieks te vertellen heeft. Een voorbeeld van zo’n uitje kun je meemaken bij Minihaven. Dit heeft zich gevestigd in Brunsum en is uniek te noemen. Kinderen mogen daar namelijk zelf varen! Dit mag al vanaf 9 jaar, iets wat zeer uniek is en nergens anders in Nederland mogelijk is.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Minihaven te gaan >>

Het zelf kiezen van een bootje in Minihaven.

Minihaven

Bron: http://www.minihaven.nl/

Wat ook leuk is: kinderen mogen zelf kiezen met welke boot ze willen varen. Er zijn verschillende soorten boten beschikbaar. Zo is het mogelijk om in een brandblusboot te varen, maar bijvoorbeeld ook in een cruiseschip, reddingsboot of een radarboot. Kinderen hebben een geweldige fantasie en door dergelijke activiteiten wordt deze fantasie nog eens extra opgewekt. Fantastisch om mee te maken als kind. Het voordeel: alles kan al tegen zeer scherpe tarieven. Op die manier leren kinderen op jonge leeftijd al varen. Misschien handig voor wanneer ze later matroos willen worden.

De Minihaven biedt ook mogelijkheden voor kinderfeestjes. Een voordeel van een feestje is dat letterlijk alles wordt geregeld. Het is een heel evenement aan zich en als ouders hoef je vrijwel niets te doen, behalve genieten. Eten en drinken wordt namelijk geregeld en naast het varen worden er ook nog eens andere festiviteiten geregeld. Niet alleen hartige snacks worden geregeld maar het is ook mogelijk om te genieten van een ijskoud ijsje. Aarzel dus niet en zorg voor een unieke ervaring voor de kinderen. Iets wat ze nooit zullen vergeten in hun leven!

Meer leuke uitjes vind je hier.

Vraag, opmerking of een review plaatsen over Minihaven kan hieronder.

Minihaven
4.6 met 5 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *