Militair museum prijzen

Nationaal Militair museum prijzen

In het Nationaal Militair museum ontdek je de wereld van de krijgsmacht. Het museum bestaat uit zes thema ruimtes waaronder een ruimte waar kinderen activiteiten kunnen uitvoeren. Zo kunnen ze in deze ruimte een tank besturen, een F16 vliegen of een NATO-taal leren. Naast de verschillende ruimtes vind je in het museum een enorm arsenaal. Bijzonder is de tentoonstelling waar persoonlijke portretten van de mens acht de krijgsmacht worden getoond. Zo ontdek je wat men drijft om actief te zijn voor de krijgsmacht. Rondom het museum is ook heel veel te beleven en te ontdekken. Op Park Vliegbasis Soesterberg vind je namelijk prachtige natuur. In het park liggen shelters die je kan bekijken. Ook staan er op het terrein vele kunstwerken. Zo komen kunst, de krijgsmachten en natuur op een bijzondere manier bij elkaar.

Bekijk hier de prijzen >>

Omdat er veel te beleven is in het Nationaal Militair museum, is het belangrijk om jouw dagje weg goed te plannen. Hierbij de prijzen voor de toegang van het museum.

Wat zijn de prijzen van de tickets?

  • Militair museum prijzen

    Bron: https://www.nmm.nl/plan-je-bezoek/

    Kaartjes voor het museum kosten voor een volwassene 14 euro per stuk. Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor 7 euro naar binnen en kinderen tot en met 3 jaar mogen zelfs gratis mee.

  • Met de volgende kaarten heb je gratis toegang tot het museum: Museumkaart, Defensiepas, Veteranenpas, Rembrandtpas, Militaire Oorlogs- & Dienstslachtofferspas en de Postactievenpas.
  • Met een CJP-pas krijg je korting op een kaartje. Op vertoon van de pas betaal je maar 11 euro voor een kaartje.
  • Ga je met een groep? Dan gelden er weer net andere tarieven. Met een groep van 10 personen betaal je 11 p.p. Bij groepen met meer dan 10 kinderen, betaal je 6 euro per kind.
  • Voor het onderwijs bestaan andere tarieven. Organiseer jij een bezoek vanuit het primair onderwijs? Dan betaal je 4 euro per bezoeker. Ditzelfde tarief geldt voor het voortgezet onderwijs.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Militair museum prijzen
4.8 met 4 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.